Χωρίς τον Σολάνο η Λάρισα απέναντι στον Θρασύβουλο
Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει το 2009 η Λάρισα, καθώς όπως δήλωσε ο προπονητής της Μαρίνος Ουζουνίδης για τον αγώνα με τον Θρασύβουλο, «όσο χρειάζεται ο Θρασύβουλος τους βαθμούς, άλλο τόσο τους θέλουμε κι εμείς για να διατηρηθούμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και να μπούμε με θετική ψυχολογία στο 2009». Τέλος ο Σολάνο που πήρε άδεια για να κανονίσει την μεταγραφή του.
Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει το 2009 η Λάρισα, καθώς όπως δήλωσε ο προπονητής της Μαρίνος Ουζουνίδης για τον αγώνα με τον Θρασύβουλο, «όσο χρειάζεται ο Θρασύβουλος τους βαθμούς, άλλο τόσο τους θέλουμε κι εμείς για να διατηρηθούμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και να μπούμε με θετική ψυχολογία στο 2009».
«Γνωρίζουμε πως έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα, ο οποίος γίνεται ακόμα πιο δύσκολος λόγω της προσπάθειας που κάνει ο αντίπαλός μας για να ξεφύγει από τη δεινή βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται.
»Οσο, όμως, χρειάζεται ο Θρασύβουλος τους βαθμούς, άλλο τόσο τους θέλουμε κι εμείς για να διατηρηθούμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και να μπούμε με θετική ψυχολογία στο 2009», είπε ο Ουζουνίδης, καταλήγοντας:
«Εκτιμώ ότι είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση κι έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».
Τέλος ο Σολάνο
Εν τω μεταξύ, παρελθόν από την ομάδα της Λάρισας αναμένεται να αποτελέσει ο Νολμπέρτο Σολάνο, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής, καθώς πήρε άδεια για να διευθετήσει το θέμα της μετεγγραφής του σε ομάδα της Αργεντινής.
Φυσικά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει τον 34άχρονο μέσο για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Θρασύβουλο.
Η τοποθέτηση της διοίκησης για το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για τον παίκτη, ενώ τονίζει ότι δεν θα είχε πρόβλημα να παραχωρήσει τον παίκτη, αλλά μόνο αν ικανοποιηθούν οι οικονομικές της απαιτήσεις.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της Αργεντινής, η Βελέζ Σάρσφιλντ φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει το ποσό των 100.000 ευρώ στην Λάρισα, για την απόκτηση του περουβιανού άσου.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει «τελικό» με την Εφές για την πρόκριση στα play off της Euroleague, όμως τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το καλοκαίρι και τον Τρεντ Φόρεστ
Ο Ταϊρίς Μάξι οδήγησε τους Φιλαδέλφεια Σίξερς στη νίκη με 109-107 επί των Ορλάντο Μάτζικ και στα play offs του NBA, ενώ οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς νίκησαν τους Κλίπερς χάρη στους 35 πόντους του Στεφ Κάρι και θα παίξουν «τελικό» με τους Σανς.
Σοκ προκαλεί το περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο Εκουαδόρ, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον διαιτητή.