Χωρίς δεύτερη σκέψη θα επέστρεφε στην ΑΕΚ ο Μπρούνο Τσιρίλο
Ο Μπρούνο Τσιρίλο αγαπήθηκε όσο λίγοι παίκτες κατά την θητεία του Νικολαΐδη στην προεδρία της ΑΕΚ. Ο «Βεζούβιος» άφησε αιχμές για τον Ντέμη Νικολαΐδη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ουσιαστικά εκδιώχτηκε από την ΑΕΚ και δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι θα επέστρεφε άμεσα στην «Ένωση».
Ο Μπρούνο Τσιρίλοαγαπήθηκε όσο λίγοι παίκτες κατά την θητεία του Νικολαΐδη στην προεδρία της ΑΕΚ. Μάλιστα, ίσως μαζί με τον Μπρούνο Αλβες, να αποτελούν δύο από τους πλέον αγαπητούς ξένους της «κιτρινόμαυρης» εξέδρας, που έχουν φορέσει τη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος.
Ο «Βεζούβιος» μιλώντας στην εφημερίδα Goal News άφησε αιχμές για τον Ντέμη Νικολαΐδη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ουσιαστικά εκδιώχτηκε από την ΑΕΚ.
«Tο έχω ξαναπεί πως δεν μου φέρθηκαν σωστά. Mου είπαν ψέματα. O κύριος Nικολαΐδης μου είπε ότι στο πλάνο που ετοίμαζαν με τον προπονητή, τον κύριο Φερέρ, για την επόμενη περίοδο ήθελαν να βάλουν πολλούς Έλληνες παίκτες στην ομάδα. Ήθελαν να φτιάξουν μια ομάδα με πιο λίγα χρήματα.
» Eγώ γνώριζα, βέβαια, ότι αυτό δεν ήταν αλήθεια. Kαι ένα μήνα μετά την αποχώρησή μου πήραν τον Aουραμπαρένα. Δεν ήταν Eλληνας και φυσικά δεν ήταν θέμα χρημάτων».
Σε ερώτηση για το αν θα επέστρεφε στην «Ένωση», ήταν κάθετος και αφοπλιστικός:
«Mε το πρώτο αεροπλάνο! Δεν κάνω πλάκα σε αυτό που λέω, αλλά εάν υπήρχε αύριο κάποια πρόταση, δεν θα το συζητούσα. Στην AEK πέρασα δύο πολύ καλά χρόνια. Aγάπησα την ομάδα και τον κόσμο της. Aυτός ο κόσμος της AEK αξίζει πολλά. Eίναι μοναδικός και τον αγάπησα, όπως με αγάπησε. Kι αυτός αξίζει να έχει μια ομάδα μεγάλου επιπέδου».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει «τελικό» με την Εφές για την πρόκριση στα play off της Euroleague, όμως τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το καλοκαίρι και τον Τρεντ Φόρεστ
Ο Ταϊρίς Μάξι οδήγησε τους Φιλαδέλφεια Σίξερς στη νίκη με 109-107 επί των Ορλάντο Μάτζικ και στα play offs του NBA, ενώ οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς νίκησαν τους Κλίπερς χάρη στους 35 πόντους του Στεφ Κάρι και θα παίξουν «τελικό» με τους Σανς.
Σοκ προκαλεί το περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο Εκουαδόρ, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον διαιτητή.