Πέμπτη 16 Απριλίου 2026
weather-icon 19o
Ροσάλες και Ασεβέδο στο στόχαστρο της ΑΕΚ

Ροσάλες και Ασεβέδο στο στόχαστρο της ΑΕΚ

Ο Μάουρο Ροσάλες βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου από την Αργεντινή. Ο μεσοεπιθετικός της Ουνιόν Σάντα Φε, διανύει εξαιρετική χρονιά και έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων η ΑΕΚ, αλλά και ο Ολυμπιακός όπως υποστηρίζουν οι Αργεντινοί. ο Βάλτερ Ασεβέδο «εκλεκτός» του Μπάγεβιτς για το δεξιό άκρο της μεσαίας γραμμής.

89

Ο Μάουρο Ροσάλες βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου από την Αργεντινή. Ο μεσοεπιθετικός της Ουνιόν Σάντα Φε, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, διανύει εξαιρετική χρονιά και έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων η ΑΕΚ, αλλά και ο Ολυμπιακός όπως υποστηρίζουν οι Αργεντινοί.

Την ίδια ώρα, ο «εκλεκτός» του Μπάγεβιτς για τη θέση του δεξιού άκρου της μεσαίας γραμμής φέρεται να είναι ο Βάλτερ Ασεβέδο.

Σε ότι αφορά τον Ροσάλες, το ρεπορτάζ κάνει λόγο για επίσημη πρόταση της ΑΕΚ η οποία κυμαίνεται στις 350.000 δολάρια, ενώ οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για ταξίδι άνθρωπου της ΑΕΚ τις επόμενες ώρες στη χώρα του ταγκό, για να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι τον παίκτη παρακολουθούν και οι μεξικάνικες Σεντράλ και Ατλας.

Την ίδια ώρα, ο «εκλεκτός» του Μπάγεβιτς για τη θέση του δεξιού άκρου της μεσαίας γραμμής φέρεται να είναι ο Βάλτερ Ασεβέδο, για τον οποίο άλλωστε αναμένεται τις επόμενες ημέρες να γίνει επίσημη κρούση στη Σαν Λορέντζο για την απόκτησή του.

Πάντως, ο ποδοσφαιριστής που δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Σαν Λορέντζο, Ανχελ Ρούσο, έχει κεντρίσει και το ενδιαφέρον της Μέταλιστ Χαρκίβ, γνωστής και από το παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό για το φετινό κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ομάδα από το Χάρκοβο έχει «ξαναψωνίσει» από την αγορά της Αργεντινής, πριν από έξι μήνες, όταν και δαπάνησε περίπου 3,2 εκ. για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Τζόναθαν Μαϊντάνα, από την Μπόκα Τζούνιορς.

Εξάλλου για τη δεξιά πλευρά εξακολουθεί να υφίσταται και η περίπτωση του Σίμιτς, η οποία όμως είναι πιο δύσκολη καθώς ο παίκτης κοστίζει περίπου στα διπλά από τις δύο προαναφερθείσες περιπτώσεις.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις στα μεταγραφικά πριν ξεκαθαρίσει το θέμα του μπάτζετ. Κάτι που θα γίνει στο ραντεβού του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Γιώργο Κιντή, το οποίο θα γίνει την Τρίτη (23/12) λίγο πριν τη συνέλευση το Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Στα των αποχωρήσεων τώρα, η Ομόνοια δεν έχει κάνει κάποια κίνηση για την απόκτηση του Γιώργου Αλεξόπουλου, ενώ η ΑΕΚ θεωρείται απίθανο να τον αφήσει ελεύθερο.

Ειδικότερα μάλιστα μετά και την κακή εμφάνιση του Ζεράλντο απέναντι στον Εργοτέλη, η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας ενδεχομένως να αναθεωρήσουν την άποψή τους για τη χρησιμότητα του έλληνα σέντερ μπακ στην ομάδα.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μάχο, το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και η ΑΕΚ θα συζητούσε με ευχαρίστηση πρόταση για να τον παραχωρήσει από τώρα.

Φήμες από την Αυστρία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Σάλτσμπουργκ, αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια κρούση είτε προς τον παίκτη, είτε προς την ελληνική ομάδα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 16 Απριλίου 2026
Cookies