Κλειστά τα ιδιωτικά ιατρεία όλης της χώρας
Αθήνα: Κλειστά είναι σήμερα, Δευτέρα, τα ιδιωτικά ιατρεία όλης της χώρας, λόγω της 24ωρης πανιατρικής απεργίας που έχει προκηρύξει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ).
Αθήνα: Κλειστά είναι σήμερα, Δευτέρα, τα ιδιωτικά ιατρεία όλης της χώρας, λόγω της 24ωρης πανιατρικής απεργίας που έχει προκηρύξει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ).
Τα μέλη τού Συλλόγου διαμαρτύρονται για την πολύμηνη καθυστέρηση εξόφλησης των γιατρών από τον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ).
«Παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις και εξαγγελίες, ο ΟΠΑΔ δεν προχώρησε στην πληρωμή των οφειλών του προς τους συμβεβλημένους με αυτόν ιατρούς, οι οποίοι έχουν πληρωθεί μόνο για τους δύο πρώτους μήνες της χρονιάς που λήγει» αναφέρεται σε ανακοίνωση τού Συλλόγου.
Οι γιατροί συνεχίζουν τις διαδικασίες για τη συνολική αναστολή των ατομικών συμβάσεων με τον ΟΠΑΔ από την 1η Ιανουαρίου 2009 και προετοιμάζονται για περαιτέρω ενέργειες (δικαστική διεκδίκηση οφειλομένων (κ.λπ.).
health.in.gr
- Κάρπαθος: Ανάμεσα στα 10 ομορφότερα μέρη του πλανήτη για το 2026
- Τον δείχνουν σαν έναν φθηνό εγκληματία, είναι ταπεινωτικό – Η οικογένεια του Μάρτι Ράισμαν «καταδικάζει» το Marty Supreme
- Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για ΤΑ ΝΕΑ 22/1/26
- Το σκίτσο του Κώστα Σκλαβενίτη για ΤΑ ΝΕΑ 22/1/26
- Κρήτη: 586 άνθρωποι πέθαναν σε τροχαία από το 2015 – 2025
- Η Marca ξεχώρισε τον Κωνσταντέλια: «Άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟΚ»
- Ψηφιακό πελατολόγιο: Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ γάμοι, βαπτίσεις και άλλες δεξιώσεις για εντοπισμό φοροδιαφυγής
- Eξαφάνιση Λόρας: Μυστήριο με 18χρονη φίλη της που μένει στου Ζωγράφου – Τι ερευνούν οι Αρχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442