Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
weather-icon 15o
«Πράξεις, όχι λόγια» ζήτησε ο Ουζουνίδης από τους παίκτες της Λάρισας

«Πράξεις, όχι λόγια» ζήτησε ο Ουζουνίδης από τους παίκτες της Λάρισας

Να μιλήσουν με... πράξεις και όχι με λόγια, θέλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης από τους παίκτες του στον αγώνα με τον Ηρακλή το Σάββατο (16:45), όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη. Οσον αφορά τον Φρανκ Γκουέλα, που πλέον υπολογίζεται κανονικά, ο τεχνικός της Λάρισας είπε οτι «είναι πιθανό να ξεκινήσει».

89

Να μιλήσουν με… πράξεις και όχι με λόγια, θέλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης από τους παίκτες του στον αγώνα με τον Ηρακλή το Σάββατο (16:45), όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη.

Οσον αφορά τον Φρανκ Γκουέλα, που πλέον υπολογίζεται κανονικά, ο τεχνικός της Λάρισας είπε οτι «είναι πιθανό να ξεκινήσει», ενώ όσον αφορά στον Ηρακλή τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να προσέξουν στις αντεπιθέσεις.

Αναλυτικά τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες γιατί έχουν μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία και η κάθε μία έχει τους δικούς της λόγους να θέλει τη νίκη. Για εμάς τα πράγματα είναι πολύ απλά. Είναι ένα ματς που δεν θέλει λόγια, αλλά θέλει πράξεις.

»Να δείξουμε μέσα στο γήπεδο πόσο πολύ θέλουμε να κερδίσουμε, να μπούμε μέσα και ο καθένας να δώσει ό,τι μπορεί για τους τρεις βαθμούς.

»Όμως, αυτό δεν πρέπει να γίνει εκβιαστικά. Ναι μεν, να έχουμε θέληση και πάθος, αλλά πρέπει να επιδείξουμε και ηρεμία στο παιχνίδι μας», είπε αρχικά ο Ουζουνίδης.

Για τα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει Ηρακλή, τόνισε: «Σίγουρα δεν υπολογίζεται ο Μαρτσέλο Σαρμιέντο.

»Μπορεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει να μην είναι πολύ σοβαρό, αλλά δεν προλαβαίνει να είναι απόλυτα έτοιμος μέχρι το Σάββατο. Ακόμη μικρότερο είναι το πρόβλημα του Ματίας Ιγκλέσιας, για τον οποίο δεν τίθεται θέμα απουσίας από τον αγώνα.

»Απλά αισθάνθηκε κάπως βαρύ το πόδι του. Σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα, αύριο λογικά θα προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα».

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Γκουέλα και το αν θα τον ξεκινήσει, είπε ότι «είναι πιθανό να ξεκινήσει. Ισως δεν είναι έτοιμος ακόμη για ολόκληρο το 90λεπτο, αλλά μπορεί να βγάλει το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

»Δουλεύει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα όλο αυτό το διάστημα που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής σε επίσημους αγώνες, οπότε θεωρώ ότι δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής.

»Οταν φτάσει σε επίπεδο ετοιμότητας 100% θα μας δώσει πολλές λύσεις, γιατί παίζει με την ίδια ευχέρεια και δεξιά και αριστερά και ως μεσοεπιθετικός και πίσω από τον σέντερ φορ».

Για την αγωνιστική φυσιογνωμία του Ηρακλή, είπε: Είναι μια ομάδα που παρουσιάζεται αρκετά διαφορετική όταν παίζει εκτός έδρας. Έχει καλή οργάνωση, αμύνεται καλά και με τους ικανούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει στη μεσοεπιθετική της γραμμή, γίνεται επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Γι` αυτό και δεν πρέπει να παρασυρθούμε, να βιαστούμε και να ανοίξουμε δίνοντας χώρο στον αντίπαλο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε εμείς καλοί. Αν το καταφέρουμε, θα κερδίσουμε.

Για το πως επιδρά στην ομάδα το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει τους βαθμούς που άξιζε εξαιτίας και εξωγενών παραγόντων:

«Με ενόχλησε η διαιτησία στην Τουμπα, όχι γιατί υπήρξε μια λάθος απόφαση που στοίχισε, αλλά γιατί ήταν πολλές οι περιπτώσεις που στις οποίες μας δημιούργησε πρόβλημα.

»Για παράδειγμα, στο δεκάλεπτο πίεσης του ΠΑΟΚ τα σφυρίγματα ήταν τέτοια που δημιούργησαν εκνευρισμό στους παίκτες».

Για τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια της Τούμπας μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Είναι λογικό, όταν υπάρχει εκνευρισμός μετά από ένα ματς, κάποιος να ξεφύγει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έγινε κάτι ιδιαίτερο. Καμιά φορά, για λόγους εντυπώσεων, το πρόβλημα μεταφέρεται αλλού».

Τέλος, σχολιάζοντας την αδυναμία της ομάδας να πετύχει εύκολα γκολ παρότι δημιουργεί συχνά προϋποθέσεις για να το κάνει, είπε:

«Στο ματς με τον ΠΑΟΚ φτάσαμε 60-70 φορές έξω από τη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου, αλλά μόνο σε λίγες περιπτώσεις κάναμε σωστή επιλογή. Είναι κάτι που το είδαμε και το συζητήσαμε με τα παιδιά. Αδικούμε τους εαυτούς μας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
Cookies