Εγκαινιάστηκε το εμπορικό κέντρο Golden Hall
Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη τα εγκαίνια του νέου εμπορικού κέντρου Golden Hall, επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Ολυμπιακού Σταδίου, το οποίο ανοίγει την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου επισήμως τις πύλες του στο αγοραστικό κοινό.
28
Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη τα εγκαίνια του νέου εμπορικού κέντρου Golden Hall, επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Ολυμπιακού Σταδίου, το οποίο ανοίγει την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου επισήμως τις πύλες του στο αγοραστικό κοινό.
Το εμπορικό κέντρο είναι πλήρως μισθωμένο και φιλοξενεί 132 καταστήματα με τα γνωστότερα ελληνικά εμπορικά σήματα αλλά και τα σημαντικότερα διεθνή.
Το συγκρότημα, αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, με τα καταστήματα, 1.400 υπόγειες θέσεις στάθμευσης και πέντε εστιατόρια.
Το Golden Hall ανέπτυξε και θα εκμεταλλευτεί για 40 χρόνια η εταιρεία LAMDA Development μέσω της θυγατρικής της εταιρείας LAMDA Δομή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Νεκρή σε τροχαίο με εγκατάλειψη η πρώην παιδική σταρ του Nickelodeon, Κιάνα Άντεργουντ
- Επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο η Χαντάβα (pic)
- ΠΑΣΟΚ: «Καρφιά» για τις δημοσκοπήσεις, επιμονή στη διεύρυνση και «αναχώματα» απέναντι σε Τσίπρα και Καρυστιανού
- Νέες ταινίες: Όλα τα βλέμματα πάνω στο Marty Supreme και την οσκαρική κούρσα του Τιμοτέ Σαλαμέ
- Η πρόβλεψη του Κομπανί για τον Χάρι Κέιν «επειδή είναι ξεχωριστός παίκτης»
- IRIS: Αυξήθηκαν οι άμεσες πληρωμές – Τι άλλαξε για τους χρήστες
- Γροιλανδία: Οι πάγοι της Αρκτικής λιώνουν και η γεωπολιτική σημασία της χώρας μεγαλώνει
- Συνταγή: Πουτίγκα σοκολάτας με κακάο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442