Η Φιορεντίνα… σκαρφαλώνει, νίκη της Νάπολι επί της Γιουβέντους
H Φιορεντίνα νίκησε τη Ρετζίνα στο Αρτέμιο Φράνκι (2-0), στην αναμέτρηση που άνοιξε την «αυλαία» της 7ης αγωνιστικής του Campionato. Σπουδαία νίκη για τη Νάπολι, που εκμεταλλεύτηκε την έδρας της και νίκησε τη Γιουβέντους με 2-1. Την Κυριακή: Ρόμα - Ίντερ (Live από το in.gr).
H Φιορεντίνα νίκησε τη Ρετζίνα στο Αρτέμιο Φράνκι (2-0), στην αναμέτρηση που άνοιξε την «αυλαία» της 7ης αγωνιστικής του Campionato.
Οι «βιόλα» δυσκολεύτηκαν λίγο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη βελτιώθηκαν αισθητά και ανέβασαν στροφές, με αποτέλεσμα να φτάσουν σε μία άνετη νίκη και πλέον περιμένουν χωρίς άγχος… στραβοπάτημα των αντιπάλων τους για να σκαρφαλώσουν ακόμα πιο ψηλα στη βαθμολογία.
Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι αυτό δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς λίγες αξιόλογες φάσεις δημιουργήθηκαν μπροστά στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν πιο έξυπνα, κυριάρχησαν στη μεσαία γραμμή και έκλεισαν τους χώρους, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύσουν σε πολλές περιπτώσεις.
Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν όμως με οργανωμένες επιθέσεις να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή και να διασπάσουν την αρκετά καλά στημένη άμυνα των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να μην έρχεται το γκολ.
Τα πράγματα δυσκόλεψαν περισσότερο για τη Ρετζίνα, η οποία έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 38, λόγω της αποβολής του Καμπανιόλο.
Τελικά, η Φιορεντίνα πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 40 με τον Παζίνι, ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έδιωξε το άγχος από την ομάδα του.
Ο Τζιλαρντίνο ανέβασε και άλλο το δείκτη του σκορ στο 75, μετά από εξαιρετικό συνδιασμό στο χώρο του κέντρου των ποδοσφαιριστών της Φιορεντίνα.
Το κερασάκι στην… τούρτα έβαλε ο ίδιος παίκτης στο 82 και απέδειξε σε ένα ακόμα παιχνίδι ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα το τελευταίο διάστημα.
Σπουδαία νίκη για τη Νάπολι, που εκμεταλλεύτηκε την έδρας της και νίκησε τη Γιουβέντους με 2-1.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 61με γκολ του Αμάουρι, μετά από γύρισμα… ακριβείας του Πόουλσεν, αλλά τα χαμόγελα δεν κράτησαν πάρα πολύ. Τρία λεπτά αργότερα, οι Ναπολιτάνοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Χάμσικ, μετά από σέντρα του Λαβέτσι.
Η ολική… ανατροπή έγινε στο 80 με όμορφη ατομική προσπάθεια του Λαβέτσι. Το αποτέλεσμα αυτό έφερε τη Νάπολι προσωρινά στην κορυφή του Campionato με 14 βαθμούς.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.