Πάμε… Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Νέα Σμύρνη, πριν από το ντέρμπι της Τούμπας
Επιστροφή στη δράση για τη Σούπερ Λίγκα με την 6η αγωνιστική. Το κυριακάτικο ντέρμπι στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚκαι Παναθηναϊκού, ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα. Το Σάββατο, όμως, η αυλαία ανοίγει με Ηρακλής - Εργοτέλης (16:45), Πανσερραϊκός - Αστέρας Τρίπολης (16:45) και το πιο σημαντικό ματς Πανιώνιος- Αρης(19:00). Την Κυριακή, ο Ολυμπιακόςυποδέχεται τον Πανθρακικό και η ΑΕΚτη Λάρισα. - «Σκοτάδι» στο τηλεοπτικό τοπίο
ΠΑΟΚκαι Παναθηναϊκού, ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα. Το Σάββατο, όμως, η αυλαία ανοίγει με Ηρακλής - Εργοτέλης (16:45), Πανσερραϊκός - Αστέρας Τρίπολης (16:45) και το πιο σημαντικό ματς Πανιώνιος- Αρης(19:00). Την Κυριακή, ο Ολυμπιακόςυποδέχεται τον Πανθρακικό και η ΑΕΚτη Λάρισα. - «Σκοτάδι» στο τηλεοπτικό τοπίο&source=in.gr">
Επιστροφή ξανά στη δράση για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα με τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων για την 6η αγωνιστική.
Το κυριακάτικο ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα, καθώς ο «δικέφαλος του βορρά» έχει πραγματοποιήσει ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα στην ιστορία του και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, ενώ από την άλλη ο Παναθηναϊκός δίνει αγώνα πρόβα τζενεράλε ενόψει τον επερχόμενων υποχρεώσεων του στο Champions League.
Η αυλαία της αγωνιστικής θα ανοίξει το Σάββατο με τρεις συναντήσεις. Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Εργοτέλη, ο Πανσερραϊκός τον Αστέρα Τρίπολης και ο Πανιώνιος τον Αρη, σε ακόμα μία δυνατή αναμέτρηση.
Την Κυριακή ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός παίζει κόντρα στο νεοφώτιστο Πανθρακικό, ενώ η ΑΕΚ, που μετράει την απώλεια του Σωτήρη Κυργιάκου, υποδέχεται την πρώην ομάδα του Γιώργου Δώνη, Λάρισα.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 6ης ημέρας της Σούπερ Λίγκα:
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.