Αποκάλυψη Κοντρέρας… «είπα για πλάκα ότι θα σκοράρω»
Την άποψη πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάει ακόμα πιο πάνω εξέφρασε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Πάμπλο Κοντρέρας με αφορμή τη νίκη του «Δικεφάλου» με 1-0 στο ντέρμπι με τον Αρη. Επίσης, ο Χιλιανός αμυντικός αποκάλυψε πως πριν από το παιχνίδι είχε πει αστειευόμενος στους συμπαίκτες του πως θα σκοράρει και βέβαια βγήκε αληθινός... - Δύο μήνες έξω ο Βιεϊρίνια...
Την άποψη πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάει ακόμα πιο πάνω εξέφρασε σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» ο Πάμπλο Κοντρέρας με αφορμή τη νίκη του «Δικεφάλου» με 1-0 στο ντέρμπι με τον Αρη.
Επίσης, ο Χιλιανός αμυντικός αποκάλυψε πως πριν από το παιχνίδι είχε πει αστειευόμενος στους συμπαίκτες του πως θα σκοράρει και βέβαια βγήκε αληθινός.
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και για το γκολ που πέτυχα, αλλά και για τη νίκη της ομάδα μου, και τους 3 βαθμούς που πήραμε, αφού αυτό έχει σημασία. Κερδίσαμε ένα παιχνίδι, για το οποίο προετοιμαζόμασταν όλη την εβδομάδα. Ηθελε και ο κόσμος πολύ αυτή τη νίκη.
»Αυτό που είδατε χθες αποτελεί αποτέλεσμα μιας συνολικής δουλειάς, που γίνεται από το καλοκαίρι. Θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε ακόμα παραπάνω. Δεν είναι μόνο η αμυντική γραμμή που λειτουργεί πολύ καλά, αλλά η ομάδα ως σύνολο. Πρέπει να είμαστε ένα συμπαγές σύνολο, να λειτουργούμε αμυντικά όλοι μαζί, όταν δεν έχουμε την μπάλα», είπε ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ.
Αναφερόμενος στη φάση του γκολ ο Χιλιανός αμυντικός, τόνισε: «Με ρώτησε ο Γκαρσία τι πρόκειται να κάνω και του είπα ότι θα έμπαινα μέσα στην περιοχή κι αν έβρισκα την μπάλα θα σούταρα. Εκτέλεσε το φάουλ ο Μουσλίμοβιτς, η μπάλα χτύπησε σε μένα και κατά τύχη μπήκε μέσα, αλλά ήταν σχεδιασμένο ως ένα βαθμό.
»Μερικές φορές μιλάω με συμπαίκτες μου, χωρίς να μπορώ να συνεννοούμαι καλά λόγω γλώσσας, για να ηρεμήσουμε πριν από ένα ματς και αυτό έκανα και χθες. Είπα αστειευόμενος ότι θα σκοράρω για να γελάσουμε και βγήκε αυτό».
Τέλος, ο Κοντρέρας μιλώντας για την εικόνα που του άφησε το ντέρμπι, αλλά και στη συνέχεια, είπε: «Πλέον έχω μια γενική εικόνα για το ΠΑΟΚ-Αρης, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η συμπεριφορά του κόσμου ήταν καλή και διαφορετική.
»Οταν έχεις 30.000 κόσμο μαζί σου είναι πιο εύκολο να κερδίσεις. Η ομάδα πήρε μέχρι στιγμής αυτό που της αξίζει μέσα στο γήπεδο και δούλεψε καλά.
»Από εκεί και πέρα το στοίχημα για μας είναι να παραμείνει η ομάδα σε υψηλές θέσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε σοβαρά και ποιοτικά για να διατηρηθούμε στις πρώτες θέσεις».
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.
LIVE: Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.