Όλα στην ΑΕΚ δείχνουν… 4-4-2 εν όψει Ηρακλή
O Γιώργος Δώνης έδειξε για ακόμα μία φορά ότι προσα-νατολίζεται στο 4-4-2 για τον αγώνα με τον Ηρακλή την Κυριακή, χωρίς ωστόσο να ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την 11αδα. Ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε τον Γιώργο Αλεξόπουλο στο κέντρο της άμυνας, ενώ στη μεσαία γραμμή τοποθέτησε τον Ογκοστουνίν Πελετιέρι.
89
O Γιώργος Δώνης έδειξε για ακόμα μία φορά ότι προσανατολίζεται στο 4-4-2 για τον αγώνα με τον Ηρακλή την Κυριακή, χωρίς ωστόσο να ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την 11αδα.
Ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε τον Γιώργο Αλεξόπουλο στο κέντρο της άμυνας, ενώ στη μεσαία γραμμή τοποθέτησε τον Ογκοστουνίν Πελετιέρι δίπλα στον Αγγελο Μπασινά και τους Σκόκο και Χετεμάι στα άκρα. Σε μία άσκηση δοκιμάστηκε και ο Παναγιώτης Λαγός, ο οποίος μετά την καλή του εμφάνιση στην Τούμπα είναι πιθανόν να επιλεγεί.
Το πρόγραμμα προπόνησης της Τετάρτης ήταν αρκετά επίπονο για τους παίκτες της «Ένωσης» και είχε έμφαση στη φυσική κατάσταση. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έκαναν ασκήσεις με και χωρίς μπάλα εναλλάξ.
Ο Παναγιώτης Ζορμπάς ανέβασε ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμα, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι στην αποστολή με τον Ηρακλή, αφού έχει μείνει πίσω. Ο Ζεράλδο Αλβες συνέχισε αποθεραπεία σε πιο εντατικό ρυθμό και ο Γκουστάβο Μαντούκα ακολούθησε πρόγραμμα με δρομικές ασκήσεις και ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο. Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη στις 18.00 και θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους.
Στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό, ο οποίος απέκλεισε τον ΠΑΟΝΕ με 4-3 στα πέναλτι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Πέρεθ: «Προτιμώ η Ράγιο να παραμείνει στη La Liga, παρά να προκριθεί επί της με ΑΕΚ»
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026
- Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-2: Ακόμη πιο «κοντά» στο Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»
- Σε οικονομικό «κλοιό» 250.000.000 € η Λιόν – Πώς επηρεάζεται το μέλλον του Γιάρεμτσουκ
- Κόμο – Ίντερ 3-4: Ανατροπή τίτλου για τους «νερατζούρι»
- Θρίαμβος του Κρίπα στο Παρίσι: Ο πρώτος Ευρωπαίος νικητής μετά από 25 χρόνια
- Μεταγραφικός «πόλεμος» Ίντερ – Μπαρτσελόνα για τον Μπαστόνι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442