Σε υπέρηχο υποβλήθηκε ο Μάρκος Αντόνιο, ύστερα από ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στον προσαγωγό. Το αποτέλεσμα στης εξέτασης έδειξε διάταση, κι έτσι ο Βραζιλιάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ χρειάζεται τις επόμενες ημέρες να κινηθεί με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Αναγκαστικά, θα μείνει εκτός πλάνων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.
Σε υπέρηχο υποβλήθηκε ο Μάρκος Αντόνιο, ύστερα από ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στον προσαγωγό. Το αποτέλεσμα στης εξέτασης έδειξε διάταση, κι έτσι ο Βραζιλιάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ χρειάζεται τις επόμενες ημέρες να κινηθεί με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.
Αναγκαστικά, θα μείνει εκτός πλάνων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.
Αντίθετα, δεν εμπνέει ανησυχία το αιμάτωμα στο μηρό που ταλαιπωρεί τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Αναμένεται ως το παιχνίδι με τους «πράσινους» να αναρρώσει πλήρως από το κρυολόγημα του και ο Βλάνταν Ιβιτς, που έκανε σήμερα μόνο ασκήσεις στο γυμναστήριο).
Στο πρόγραμμα επανέκαμψε ο Πάμπλο Γκαρσία, έχοντας ξεπεράσει τη θλάση από τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η ΑΕΚ φιλοξενεί απόψε (16/4, 22:00) τη Ράγιο Βαγιεκάνο με στόχο την ανατροπή του 3-0 του πρώτου ματς και την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.