Στην Αυστρία ο Αρης περιμένοντας τον Ρεγκέιρο
Στο Ζέεφελντ της Αυστρίας βρίσκεται ο Αρης από το πρωί της Δευτέρας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο Κίκε Ερνάντεθ προανήγγειλε πολύ δουλειά, ενώ ερωτώμενος για τον Ρεγκέϊρο απάντησε: «Μακάρι να έρθει. Είναι πολύ καλός και γρήγορος με εμπειρία από το ισπανικό πρωτάθλημα».
26
Με προορισμό το Ζέεφελντ της Αυστρίας, μέσω Μονάχου, αναχώρησε το πρωί η αποστολή του Αρη, για να κάνει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Στο αεροδρόμιο Μακεδονία ο τεχνικός της ομάδας, Κίκε Ερνάντεθ, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την πορεία της προετοιμασίας ως τώρα, αλλά και για την προοπτική απόκτησης του Νοτιοαμερικανού Ρεγκέϊρο και απάντησε: «Μακάρι να έρθει. Είναι πολύ καλός και γρήγορος με εμπειρία από το ισπανικό πρωτάθλημα».
Για το πρώτο ερώτημα έδωσε την δική του απάντηση: «Μας περιμένουν οι μέρες που θα δουλέψουμε για το σύστημα της ομάδας και την φυσική μας κατάσταση. Ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Πάμε για πολύ δουλειά και αυτοσυγκέντρωση ώστε να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι της νέας χρονιάς στο Κύπελλο UEFA».
Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε και στον Αλεχάντρο Λέμπο λέγοντας: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης με τεράστια εμπειρία αλλά και ευρωπαϊκή έχοντας αγωνιστεί στην Μπέτις και θα μας βοηθήσει σε μία θέση όπου έχουμε επίσης τους Ρονάλντο Γκιάρο, Ρομπέρζ και Κουλουχέρη».
Για τον Ντελόρτε, επισήμανε: «Περιμένουμε μεγάλη βοήθεια στην επίθεση από έναν ποδοσφαιριστή που έχει διακριθεί στο πρωτάθλημα της Αργεντινής».
Με τη σειρά του, ο Λέμπο, τόνισε για την εικόνα του Μάριο Ρεγκέιρο για τον οποίο έκανε θετικά σχόλια: είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Είχαμε μιλήσει λίγο πριν έρθω στο αεροδρόμιο με τις εξελίξεις να είναι θετικές. Όλα δείχνουν πως θα έρθει στην Αυστρία και θα ενσωματωθεί μαζί με την ομάδα.
Ακόμα ο Ισπανός φορ Σέρχιο Κόκε, αναφέρθηκε στο γκολ που είναι ο τομέας ευθύνης του: «Είμαι αποφασισμένος για μία πάρα πολύ καλή χρονιά. Σε σχέση εξάλλου με τις δύο προηγούμενες παρουσίες μου στον Άρη θα κάνω το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ένα στάδιο που θέλει πολύ δουλειά από όλους. Όσο για μένα αυτό που έχω να υποσχεθώ από την πλευρά μου είναι προσπάθεια για περισσότερα γκολ».
Στην αποστολή βρίσκεται και ο Νάτσο Γκαρσίο, το θέμα του οποίου με την επέκταση του συμβολαίου του είναι ακόμα μετέωρο. Μάλιστα αύριο αναμένεται να έρθει από τις ΗΠΑ ο εκπρόσωπος του Λουτσιάνο Καπικιόνι, προκειμένου να συζητήσει τις λεπτομέρειες της συνεργασίας με την διοίκηση της ΠΑΕ και να δοθεί έτσι αίσιο τέλος στο σίριαλ της υπογραφής του Βολιβιανού διεθνή μέσου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πέρεθ: «Προτιμώ η Ράγιο να παραμείνει στη La Liga, παρά να προκριθεί επί της με ΑΕΚ»
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026
- Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-2: Ακόμη πιο «κοντά» στο Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»
- Σε οικονομικό «κλοιό» 250.000.000 € η Λιόν – Πώς επηρεάζεται το μέλλον του Γιάρεμτσουκ
- Κόμο – Ίντερ 3-4: Ανατροπή τίτλου για τους «νερατζούρι»
- Θρίαμβος του Κρίπα στο Παρίσι: Ο πρώτος Ευρωπαίος νικητής μετά από 25 χρόνια
- Μεταγραφικός «πόλεμος» Ίντερ – Μπαρτσελόνα για τον Μπαστόνι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442