Μία ακόμα φιέστα, ένας ακόμα τίτλος στο Καραϊσκάκη
Με εκατοντάδες βεγγαλικά, βραβεύσεις και ασταμάτητο τραγούδι στις κερκίδες του κατάμεστου «Καραϊσκάκη» πραγματοποιήθηκε η στέψη του πρωταθλητή Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του την κούπα και ο Τζόρτζεβιτς γιόρτασε το 11ο. Το 1-1 με τη Φίτεσε στο πλαίσιο της φιέστα, λίγο απασχόλησε όλους όσους βρέθηκαν στην «κόκκινη» βραδιά. Νωρίτερα ο Σωκράτης Κόκκαλης μίλησε για όλους και για όλα κάνοντας λόγο για «ανφάιρ» Νικολαΐδη, τα δάκτυλα του Ριβάλντο και τον καλύτερο Ολυμπιακό.
Με εκατοντάδες βεγγαλικά, βραβεύσεις και ασταμάτητοτραγούδι στις κερκίδες του κατάμεστου «Καραϊσκάκη» πραγματοποιήθηκε η στέψη του πρωταθλητή Ελλάδας.Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του την κούπα και ο Τζόρτζεβιτς γιόρτασε το 11ο.
Οεκ των αντιπροέδρων της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, έκανε την απονομή του τροπαίου στους παίκτες του Ολυμπιακού. Αυτοί πήραν τα μετάλλιά τους και στη συνέχεια ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς σήκωσε το τρόπαιο στον φαληρικό ουρανό, προτού αρχίσουν όλοι μαζί το γύρο του θριάμβου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης τίμησε τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς για την παρουσία και την προσφορά του και στα 11 πρωταθλήματα που κατέκτησε ο Ολυμπιακός στα τελευταία 12 χρόνια. Επίσης, οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού βράβευσαν με τη σειρά τους τον πρόεδρο της πειραϊκής ΠΑΕ.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.