"Ουδείς αναμάρτητος"
Σήμερα ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανοίγει τα χαρτιά του σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Άννα Παναγιωταρέα. Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού απαντά για την αδιαλλαξία των Σκοπίων, το βέτο της Ελλάδας και τις προτάσεις του κόμματος του για την άρση του αδιεξόδου.Σήμερα Πέμπτη 3 Απριλίου, στις 22.00 στη ΝΕΤ.
Σήμερα ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανοίγει τα χαρτιά του σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Άννα Παναγιωταρέα. Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού απαντά για την αδιαλλαξία των Σκοπίων, το βέτο της Ελλάδας και τις προτάσεις του κόμματος του για την άρση του αδιεξόδου.
Σήμερα Πέμπτη 3 Απριλίου, στις 22.00 στη ΝΕΤ.
- Ο Τραμπ τιμωρεί τη Γερμανία του Μερτς – Οι ΗΠΑ εξετάζουν τη μείωση των στρατευμάτων τους στη χώρα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Τρεις ασκήσεις που τα βάζουν με την κακή στάση σώματος
- ΕΦΚΑ: Τρία πακέτα αναδρομικών σε συνταξιούχους – Τα ποσά, οι δικαιούχοι και οι πληρωμές
- Συνταγή: Σολομός με noodles και λαχανικά
- Απολογείται σήμερα ο 89χρονος για τις δύο επιθέσεις – Βαρύ το κατηγορητήριο
- Axios: H CENTCOM θα παρουσιάσει στον Τραμπ σχέδιο για σύντομο και ισχυρό πλήγμα κατά του Ιράν
- Πρωινό: Εννέα τροφές για ενέργεια όλη τη μέρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tao-yuan-W-Fptl6DW0g-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442