«Πονοκεφαλιάζει» ο Όγιος πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό
Αμείωτα είναι τα αγωνιστικά προβλήματα του Ατρόμητου εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Κορακάκης ακολούθησε και πάλι πρόγραμμα θεραπείας, όπως και ο Θανάσης Τσίγκας, ενώ Ολιβέιρα και Γελαδάρης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
Αμείωτα είναι τα αγωνιστικά προβλήματα του Ατρόμητου εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Ο Γιώργος Κορακάκης ακολούθησε και πάλι πρόγραμμα θεραπείας, καθώς έχει υποστεί τράβηγμα στο δικέφαλο, όπως και ο Θανάσης Τσίγκας, που έχει ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς. Ο Μαρσέλο Ολιβέιρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά ούτως ή άλλως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής επειδή είναι τιμωρημένος, όπως και ο Δημήτρης Γελαδάρης. Ο Ρομπέρτο Μερίνο ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.
Την Πέμπτη ο Νίκος Νικολόπουλος θα επισκεφθεί τον γιατρό Νίκο Πισκοπάκη για να διαπιστωθεί το πότε ακριβώς θα είναι σε θέση να ενταχθεί σε εντατικούς ρυθμούς προπονήσης, ενώ ο Στέργος Μαρίνος θα εξεταστεί από τον οφθαλμίατρο για τον ίδιο λόγο.
Στο μεταξύ, ο Γκιγιέρμο Ογιος και ο Γιάννης Αγγελόπουλος βρέθηκαν στον αγώνα Εθνικός – ΑΣΚ Ολυμπιακός, για να παρακολουθήσουν τον Νταβίντ Μέζα, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα του Πειραιά.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.