Οσο παραμένει στον αέρα το θέμα της παραμονής ή όχι του Οτο Ρεχάγκελ στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας και μετά το Euro 2008, τόσο αυξάνονται και οι... μνηστήρες για τον Γερμανό τεχνικό. Σύμφωνα με αυστριακό δημοσίευμα, ο Γερμανός θεωρείται ως ο ιδανικότερος αντικαταστάτης του Τζόζεφ Χίκερσμπεργκερ.
Οσο παραμένει στον αέρα το θέμα της παραμονής ή όχι του Οτο Ρεχάγκελ στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας και μετά το Euro 2008, τόσο αυξάνονται και οι… μνηστήρες για τον Γερμανό τεχνικό.
Πρόσφατα, το όνομα του Οτο Ρεχάγκελ είχε ακουστεί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Αγγλίας, μετά την απόλυση του Στιβ ΜακΚλάρεν. Τώρα, το όνομα του Γερμανού τεχνικού ακούγεται για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Αυστρίας.
Σύμφωνα με αυστρικό δημοσίευμα, ο Ότο Ρεχάγκελ θεωρείται από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας ως ο ιδανικότερος αντικαταστάτης του Τζόζεφ Χίκερσμπεργκερ στον πάγκο της Αυστρίας μετά το Euro 2008, ενώ το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο και για πρόταση από το Κατάρ!