Επίθεση δέχθηκε η αποστολή του Πανιωνίου, τραυματίστηκε ελαφρά ο Λίνεν
Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε η αποστολή του Πανιωνίου, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του Έβαλντ Λίνεν. Θέση έλαβε η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία με ανακοίνωσή της καταδίκασε το γεγονός.
89
Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε η αποστολή του Πανιωνίου, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του Έβαλντ Λίνεν.
Αγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανάκια, περίμεναν την αποστολή του Πανιωνίου σε περιφερειακή οδό και μόλις είδαν το λεωφορείο, που μετέφερε τα κυανέρυθρα μέλη στο αεροδρόμιο, άρχισαν να πετάνε πέτρες.
Η μία βρήκε τον Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος χτυπήθηκε στο στήθος, ενώ τα σπασμένα τζάμια βρήκαν τον τεχνικό του Πανιωνίου στο πρόσωπο, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός.
Ετσι, η αποστολή του Πανιωνίου, παρά το σοκ που έπαθαν ορισμένα μέλη της, πήγε στο αεροδρόμιο, έτσι ώστε να επιστρέψει στην Αθήνα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε και ανακοίνωση για αυτό το περιστατικό:
«Πληροφορηθέντες ο Θ. Ζαγοράκης και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι μια ολιγομελής ομάδα επετέθη αδικαιολογήτως στο λεωφορείο της αποστολής του Πανιωνίου, καταδικάζουν το γεγονός, καταγγέλοντας προβοκάτσια σε βάρος μιας ιστορικής ομάδας και των οπαδών της που καταχειροκροτήθηκαν από το σύνολο των οπαδών του ΠΑΟΚ τόσο κατά την είσοδό τους στο γήπεδο της Τούμπας, όσο και μετά τη λήξη του αγώνα.Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαιτεί απ τις αστυνομικές αρχές τη σύλληψη των πρωταιτίων του επεισοδίου, τη διαλεύκανση των σκοπών τους, διότι είμαστε πεπεισμένοι ότι πρόκειται για άτομα που κινούνται ενάντια στην ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League
- Όλα τα γκολ της αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League (vids)
- Πλήρες ροτέισον από τον Μαρτίνεθ, στην ήττα της Βαλένθια από τη Μπασκόνια, πριν τον «τελικό» με Παναθηναϊκό
- Ο «δρόμος» της ΑΕΚ στο Champions League – Πότε είναι οι αγώνες
- Τραυματίστηκε o Καρέτσας και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια (vid)
- Πότε θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ
- Ο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε ότι είναι ξεπεσμένος ελίτ και ότι ο Λανουά είναι ακατάλληλος αρχιδιαιτητής (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442