Με αίτηση στα ΚΕΠ θα λάβουν το πολυτεκνικό επίδομα οι τρίτεκνες οικογένειες
Από τον Ιανουάριο οι τρίτεκνες οικογένειες θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις στα ΚΕΠ ή στους ανταποκριτές του ΟΓΑ προκειμένου να λάβουν το πολυτεκνικό επίδομα, σύμφωνα με τον διοικητή του ΟΓΑ Λ.Παπαγεωργόπουλο.
Από τον Ιανουάριο οι τρίτεκνες οικογένειες θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις στα ΚΕΠ ή στους ανταποκριτές του ΟΓΑ προκειμένου να λάβουν το πολυτεκνικό επίδομα, όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο διοικητής του ΟΓΑ Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος.
Ο διοικητής του ΟΓΑ ανέφερε πως οι προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων θα ανακοινωθούν έγκαιρα.
Εκτός της αίτησης στα ΚΕΠ, οι περίπου 140.000 οικογένειες δικαιούχων θα πρέπει επιπλέον να προσκομίσουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας