Απώλεις στα χρηματιστήρια σε Ευρώπη και ΗΠΑ, με εξαίρεση το Λονδίνο
Με πτώση έκλεισαν οι δείκτες στη συνεδρίαση Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα, κυρίως λόγω της ανησυχίας στην αγορά των στεγαστικών δανείων, η οποία συμπαρέσυρε και τις άλλες μετοχές. Με αρνητικό πρόσημο και τα περισσότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.
Με πτώση έκλεισαν οι δείκτες στη συνεδρίαση Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα, κυρίως λόγω της ανησυχίας στην αγορά των στεγαστικών δανείων, η οποία παρέσυρε και τις άλλες μετοχές.
Ο γενικός δείκτης Dow Jones έχασε 8,21 μονάδες, ποσοστό 0,06%, και έκλεισε στις 13.352,05 μονάδες. Ο δείκτης των επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας Nasdaq έκλεισε με απώλειες 11,88 μονάδων, μειωμένος κατά 0,46%, στις 2.577,08 μονάδες.
Πτωτικά κινήθηκαν τα περισσότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με εξαίρεση το Λονδίνο όπου ο FTSE 100 έκλεισε την πρώτη ημέρα της εβδομάδας με άνοδο 0,31% στις 6.588,40 μονάδες.
Στο Παρίσι ο CAC40 υποχώρησε κατά 0,33% στις 6.002,85 μονάδες, στη Φρανκφούρτη ο DAX30 κατά 0,22% στις 7.930,61 και στη Ζυρίχη ο SMI κατά 0,27% στις 9.141,23 μονάδες.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας