Την απόκτηση του Λούκα Τόνι ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου
Η φημολογία επαληθεύτηκε και η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την Τετάρτη την απόκτηση του Λούκα Τόνι από τη Φιορεντίνα. Ο Ιταλός επιθετικός θα παραμείνει κάτοικος Μονάχου μέχρι το 2011 έναντι 11 εκατ. ευρώ και η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει στις 8 Ιουνίου. Στο στόχαστρο της γερμανικής ομάδας συνεχίζει να βρίσκεται ο Φρανκ Ριμπερί.
Η φημολογία επαληθεύτηκε και η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την Τετάρτη την απόκτηση του Λούκα Τόνι από τη Φιορεντίνα. Ο Ιταλός επιθετικός θα παραμείνει κάτοικος Μονάχου μέχρι το 2011 έναντι 11 εκατ. ευρώ και η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει στις 8 Ιουνίου.
«Το κόστος της μεταγραφής είναι ακριβώς 11 εκατ. ευρώ» είπε ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε.
Ο Τόνι είχε ανακοινώσει τη Δευτέρα την αποχώρησή του από τη Φιορεντίνα, στην οποία αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια, σκοράροντας 49 γκολ.
Η μεταγραφή του Ιταλού στράικερ είναι η πέμπτη επιβεβαιωμένη του γερμανικού συλλόγου, μετά τους Χαμίτ Αλντιτόπ, Γιαν Σλάουντραφ, Χοσέ Ερνέστο Σόσα και Μαρσέλ Γιάνσεν.
Στο στόχαστρο των Βαυαρών παραμένει ο Φρανκ Ριμπερί.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.