Το όνειρο και το άγχος του Παράσχου στον ΠΑΟΚ, εγκώμια από Βεζυρτζή
Προπονητή αντάξιο του ονόματος του βρίσκει ο ΠΑΟΚ στο πρόσωπο του Γιώργου Παράσχου, σύμφωνα με τον διοικητικό επικεφαλής του «Δικεφάλου», Νίκο Βεζυρτζή κατά την επίσημη παρουσίαση του Έλληνα τεχνικού. Στο όνειρο που είχε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε από την πλευρά του ο Παράσχος, αποκαλύπτοντας ότι έχει άγχος.
Προπονητή αντάξιο του ονόματος του βρίσκει ο ΠΑΟΚ στο πρόσωπο του Γιώργου Παράσχου, σύμφωνα με τον διοικητικό επικεφαλής του «Δικεφάλου», Νίκο Βεζυρτζή κατά την επίσημη παρουσίαση του Έλληνα τεχνικού.
Με το όνειρο που είχε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, από τον οποίο ξεκίνησε μικρό παιδί την ποδοσφαιρική του καριέρα, άρχισε την τοποθέτηση του ο Γιώργος Παράσχος αποκαλύπτοντας πως «για πρώτη φορά έχω άγχος με την έννοια ότι θέλω να πετύχει η ομάδα».
Σχετικά με τον στόχο των «ασπρόμαυρων» είπε ότι:
«Θέλουμε να τερματίσουμε στις πέντε πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να συνεχίσουμε στο Κύπελλο. Ετσι όπως έχω δει, η ομάδα δεν μπορεί αυτήν τη στιγμή να πάει ψηλότερα.
» Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Επιδίωξη μου είναι ν αλλάξουμε λίγο τον τρόπο λειτουργίας μας.
» Έχω εντοπίσει αμυντικές αδυναμίες, δεχόμαστε εύκολα γκολ. Από εκεί και πέρα το γκολ θα έρθει μετά. Όταν η ομάδα δέχεται πρώτη γκολ χάνει την αγωνιστική της πειθαρχία. Εκεί θέλουμε να είμαστε πιο πειθαρχημένοι απ ότι είμαστε μέχρι τώρα».
Μεταγραφικά εξήγησε πως:
«Συζητήσαμε με τη διοίκηση και αυτήν τη στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να διαθέσει ποσό για να φέρει παίκτη αξίας. Αν βρούμε παίκτη με λίγα λεφτά για να έρθει, ίσως μπορέσουμε και τον αποκτήσουμε.
» Θα θεωρήσω τεράστια επιτυχία αν φέρουμε τον Καφέ», ενώ σε ότι αφορά τους νεοαποκτηθέντες Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές επισήμανε:
«Από τους δύο ο ένας είναι πιο μπροστά από τον άλλο. Μη ζητάτε ονόματα. Θα δείτε στις αγωνιστικές ποιοι θα είναι στις αποστολές. Αυτή τη στιγμή, πάντως, δεν είναι έτοιμοι να τους χρησιμοποιήσω».
Ερωτηθείς σχετικά ο Γιώργος Παράσχος τόνισε πως:
«Δεν σκέφτηκα στην πρόταση που μου έγινε τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ. Η σκέψη μου επικεντρώθηκε στο να τα μοιραστώ με τους ανθρώπους της διοίκησης και να κάνω ότι μπορώ για να ορθοποδήσει αυτή η ομάδα και να προχωρήσει».
Μεγάλο ζήτημα από τον Ατρόμητο έγινε για τη συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον μέχρι πρότινος γυμναστή του, Νεκτάριο Πανταζή.
«Ο κ. Πανταζής δεν είναι κανένα μικρό παιδάκι για να τον πηγαίνω όπου θέλω. Όταν πληροφορήθηκε ότι ήρθα στον ΠΑΟΚ ζήτησε να έρθει μαζί μου και μετά έγιναν όλα, σχολίασε ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος πρόσθεσε πως συνεργάτης του θα είναι ο κ. Κυριάκος Αλεξανδρίδης που θα έχει παράλληλα και τους νέους».
Συνεχίζοντας ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε ότι: «Δεν έχω σκοπό ούτως ή άλλως να δουλέψω πολύ. Θέλω να εργαστώ μερικά χρόνια και μετά να πάω σπίτι μου. Θα επιθυμούσα να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ, ο οποίος συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες. Οπου και να πας, άλλωστε, μετά έχει τη ίδια αξία με εδώ που είμαι αυτήν τη στιγμή».
Μίλησε ακόμη για απεριόριστο ταλέντο και καλό κλίμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, στάθηκε στον Αμίρ Μέγκαχεντ, λέγοντας ότι Θα μείνει, του μίλησα, υπάρχει αλλαγή διάθεσης.
Κατέληξε με μια γενικότερη αναφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
«Δεν είναι τόσο κακό. Υπάρχει κάποια ποιότητα. Και φέτος τη βλέπουμε στις μικρομεσαίες ομάδες. Παίζουν καλό ποδόσφαιρο, έχουν διάρκεια στην απόδοση τους και κόβουν βαθμούς από τους μεγάλους. Πιστεύω ότι φέτος από το πρωτάθλημα λείπει η Θεσσαλονίκη. Αν οι ομάδες ήταν δυνατότερες δεν θα υπήρχε απόσταση από τους πρωτοπόρους».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αντιδράει στους ορισμούς από την ΚΕΔ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.