Τουλάχιστον 65 νεκροί από πυρκαγιά σε εργοστάσιο του Μπανγκλαντές
Τουλάχιστον 65 άτομα έχασαν τη ζωή τους και 80 τραυματίστηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε σε υφαντουργείο της πόλης Τσιταγκόνγκ του Μπανγκλάντες. Οι Αρχές εκφράζουν φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί.
Τουλάχιστον 65 άτομα έχασαν τη ζωή τους και 80 τραυματίστηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε σε υφαντουργείο της πόλης Τσιταγκόνγκ του Μπανγκλάντες. Η πυρκαγιά εκτιμάται ότι προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα.
Οι Αρχές εκφράζουν φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί, δεδομένου ότι την ώρα του δυστυχήματος στο εργοστάσιο βρίσκονταν περίπου 1.500 άτομα, κυρίως γυναίκες.
Το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι αγνοούνται τουλάχιστον 200 άτομα.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με δεκάδες οχήματα και διασώστες. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι η κεντρική πύλη του εργοστασίου ήταν κλειδωμένη από έξω με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να παγιδευθούν στο εσωτερικό του.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.