Σε ρόλο σχολιαστών της 51ης Eurovision ο Γ.Καπουτζίδης και η Ζ.Μακρυπούλια
Δύο πολύ αγαπημένα στο τηλεοπτικό κοινό πρόσωπα, ο σεναριογράφος και ηθοποιός Γ.Καπουτζίδης και η ηθοποιός Ζ.Μακρυπούλια, θα σχολιάσουν τον ημιτελικό και τον τελικό της φετινής Eurovision και θα παρουσιάσουν τη βραδιά επιλογής του ελληνικού τραγουδιού.
71
Δύο φρέσκα και πολύ αγαπημένα στο τηλεοπτικό κοινό πρόσωπα, ο σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης και η ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια, θα αποτελέσουν μια ακόμα από τις εκπλήξεις της Eurovision 2006.
Όπως ανακοινώθηκε μετά από συνάντηση που είχαν την Πέμπτη με τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΕΡΤ, Γιώργο Χουλιάρα, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Ζέτα Μακρυπούλια θα έχουν το δικό τους ξεχωριστό ρόλο στηn 51η Eurovision.
Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ μετέδωσε ότι οι δυο τους θα είναι σχολιαστές -σε κείμενα του Γιώργου Καπουτζίδη- στον ημιτελικό της 18ης, αλλά και τον τελικό της 20ης Μαΐου.
Επίσης, θα αναλάβουν το έργο της παρουσίασης της βραδιάς της επιλογής του ελληνικού τραγουδιού, καθώς και μια σειρά τηλεοπτικών εκπομπών, στο πλαίσιο της προβολής δραστηριοτήτων για την Eurovision της Αθήνας.
Ο Γιώργος Καπουτζίδης γνώρισε μεγάλη επιτυχία για το σενάριο της τηλεοπτικής σειράς του Mega Σαββατογεννημένες, όπου κρατούσε και μικρό, αλλά χαρακτηριστικό ρόλο. Ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία γνωρίζει φέτος, ως σεναριογράφος και πρωταγωνιστής στην κωμική σειρά του Mega Στο παρά πέντε.
Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές τα περασμένα χρόνια, ωστόσο η φετινή σεζόν είναι μάλλον η καλύτερή της, καθώς ο ρόλος της ως Αμαλίας στην τηλεοπτική σειρά Στο παρά πέντε «έγραψε» ήδη στη μικρή οθόνη.
Γιώργος Καπουτζίδης και Ζέτα Μακρυπούλια συμπρωταγωνιστούν επίσης στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση Σεσουάρ για δολοφόνους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγές: Δύο σούπες για το κρύο του χειμώνα
- Αλκοτέστ στο κέντρο της Αθήνας – Εντοπίστηκε γυναίκα με ηλεκτρικό πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ
- Τουρκία: Επτά αστυνομικοί τραυματίες σε μάχη με τζιχαντιστές του ΙΚ
- Η επιστήμη μίλησε: Η κοτόσουπα είναι το old time classic «φάρμακο»
- Καιρός: Τοπικές βροχές τη Δευτέρα – Έρχονται καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Με τη μεγάλη εξουσία έρχεται η μεγάλη ανασφάλεια – Γιατί τα ισχυρότερα κράτη φοβούνται περισσότερο;
- Horses: 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του το άλμπουμ της Πάτι Σμιθ ακούγεται ακόμα «επικίνδυνα ζωντανό»
- Ερωτικά σε κρίση; Οι δύο συνήθειες που μπαίνουν εμπόδιο στις σχέσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442