Επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά του Αστυνομικού Τμήματος Ακροπόλεως
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου η περιοχή έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, στην οδό Λεωχάρους, όταν άγνωστοι εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ. Έξι περιπολικά και μία μοτοσικλέτα της Αστυνομίας κάηκαν.
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου η περιοχή έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, στην οδό Λεωχάρους.
Περίπου 20 νεαροί, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Από την επίθεση κάηκαν έξι περιπολικά του Αστυνομικού Τμήματος και μία μοτοσικλέτα, ενώ προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές σε τζαμαρίες παρακείμενων καταστημάτων και εισόδους πολυκατοικιών.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα