Δεκαπέντε πρόεδροι Εφετών προήχθησαν στο βαθμό του αεροπαγίτη
Ανανεώνεται κατά το ένα τρίτο ο Αρειος Πάγος, καθώς με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου προήχθησαν δεκαπέντε πρόεδροι Εφετών στον βαθμό του αρεοπαγίτη και δύο εισαγγελείς Εφετών στον βαθμό του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Ανανεώνεται κατά το ένα τρίτο ο Αρειος Πάγος, καθώς με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης προήχθησαν δεκαπέντε πρόεδροι Εφετών στον βαθμό του αρεοπαγίτη και δύο εισαγγελείς Εφετών στον βαθμό του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Oι νεοπροαχθέντες, που είναι οι πρόεδροι Εφετών Δ.Δαλιάνης, Ρένα Ασημακοπούλου, Κ.Κούκλης, Η.Γιαννακάκης, Γρ.Μάμαλης, Πλ.Αναστασάκης, Δ.Γιαννακόπουλος, Γ.Καπερώνης, Στ.Γαβαλάς, Εμ.Καλούδης, Ελένη Παναγιωτάκη, Αιμιλία Λίτινα, Αντ.Παπαθεοδώρου, Αθ.Θεμέλης, Μ.-Φ.Χατζηπανταζής και οι εισαγγελείς Εφετών Κ.Βομπίρης και Π.Θάνος, θα καλύψουν τις θέσεις ισάριθμων δικαστικών λειτουργών που συνταξιοδοτούνται στο τέλος του μήνα λόγω ορίου ηλικίας.
Παράλληλα, το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο προήγαγε στον βαθμό του προέδρου Εφετών τους εφέτες: Αθ.Πολυζωγόπουλο, Ι.Βέλλα, Γ.Χρυσικό, Ι.Σίδερη, Π.Αθανασόπουλο, Ν.Ζαΐρη, Δήμητρα Παπαντωνοπούλου, Ν.Λεοντή, Βιολέττα Κυτέα, Βαρβάρα Κριτσωτάκη, Ελένη Σπίτσα, Θ.Σταυρόπουλο, Δήμητρα Κώνστα, Ελ.Μάλλιο, Γεωργία Λαλούση, Ευρ.Λαγουδιανάκη, Αντ.Αθηναίο, Ιωάννα Λούκα, Γρ.Κουτσόπουλο, Άννα Μιχαλοπούλου, Σπ.Μιτσιάλη, Ν.Κωνσταντόπουλο.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.