Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου πήρε αυτό που ήθελε στην Τουρκία και επέστρεψε έχοντας ένα και μοναδικό ματς στο μυαλό. Αυτό της Τετάρτης με την Ουκρανία στο Καραϊσκάκη. Παράλληλα όμως ο Ότο Ρεχάγκελ δήλωσε τους 23 διεθνείς για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών...

26

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου πήρε αυτό που ήθελε στην Τουρκία και επέστρεψε έχοντας ένα και μοναδικό ματς στο μυαλό. Αυτό της Τετάρτης με την Ουκρανία στο Καραϊσκάκη.

Παράλληλα πλήρης θα μεταβεί η Εθνική στην Γερμανία, όπου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών ως Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Με εξαίρεση τον τραυματισμένο Τραϊανό Δέλλα, όσοι έπρεπε να πάνε στο ραντεβού θα ανέβουν κανονικά στο αεροπλάνο.

Οι διεθνείς που επελέγησαν από τον κ. Ρεχάγκελ δηλώθηκαν ήδη στην FIFA και είναι οι εξής (προηγείται ο αριθμός φανέλας που θα φέρουν στη διοργάνωση): 1. Νικοπολίδης, 2. Σεϊταρίδης, 3. Βύντρα, 4. Ταυλαρίδης, 5. Κυργιάκος, 6. Μπασινάς, 7. Ζαγοράκης, 8. Γιαννακόπουλος, 9. Χαριστέας, 10. Τσιάρτας, 11. Παπαδόπουλος, 12. Χαλκιάς, 13. Σηφάκης, 14. Φύσσας, 15. Βρύζας, 16. Καφές, 17. Αμανατίδης, 18. Γκούμας, 19. Καψής, 20. Καραγκούνης, 21. Κατσουράνης, 22. Γκέκας, 23. Λάκης.

Η αποστολή της εθνικής πρόκειται να αναχωρήσει από την Ελλάδα το Σάββατο 11 Ιουνίου, με προορισμό την Λειψία, όπου θα αντιμετωπίσει την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Βραζιλία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr