Με ψήφους 11-9 η ΕΠΑΕ αποφάσισε να μην παραστεί στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ
Δεν θα παραστεί το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΑΕ στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ που είναι προγραμματισμένη για τις 9 Ιουνίου. Την απόφαση έλαβαν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ με 11 ψήφους υπέρ και 9 κατά, ενώ υπήρξε και μία λευκή. Θα μετάσχουν 46 Ενώσεις.
Δεν θα παραστεί το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΑΕ στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ που είναι προγραμματισμένη για τις 9 Ιουνίου. Την απόφαση έλαβαν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ με 11 ψήφους υπέρ και 9 κατά, ενώ υπήρξε και μία λευκή.
Λίγες ώρες νωρίτερα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είχε ανακοινώσει ότι οι 46 από τις συνολικά 54 Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων κατέθεσαν πληρεξούσιο για να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις