Και τυπικά για τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ ο Φατίχ Ακιέλ
Δεύτερη μεταγραφική κίνηση για τον ΠΑΟΚ, που μετά τον Κύπριο Ηλία Χαραλάμπους, απέκτησε για τρία χρόνια και τον Tούρκο πλάγιο αμυντικό Φατίχ Ακιέλ, o οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τη Μπόχουμ.
Δεύτερη μεταγραφική κίνηση για τον ΠΑΟΚ, που μετά τον κύπριο Ηλία Χαραλάμπους, απέκτησε για τρία χρόνια και τον Tούρκο πλάγιο αμυντικό Φατίχ Ακιέλ, o οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τη Μπόχουμ.
Ο ξένος ποδοσφαιριστής μετά τις διαπραγματεύσεις πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου συμφώνησε σε οικονομικούς όρους και υπέγραψε το συμβόλαιο της νέας συνεργασίας του.
Ο ίδιος αποχωρώντας από τα γραφεία της ΠΑΕ δήλωσε: «Ηρθα στον ΠΑΟΚ που είναι μια μεγάλη ομάδα. Ηρθα για να κάνουμε πρωταθλητισμό και να κερδίσουμε θέση στο Champions League».
Για το επικείμενο παιχνίδι εθνικών ομάδων Τουρκίας- Ελλάδας, ερωτηθείς σχετικά είπε: «Η Τουρκία με το νέο ομοσπονδιακό προπονητή είναι σε ένα στάδιο αλλαγής, αλλά στον αθλητισμό καλό είναι να υπάρχει ευγενής άμιλλα και δεν έχει σχέση με την πολιτική το παιχνίδι».
Σε άλλη ερώτηση σχετική με το γεγονός, ό,τι φέτος στον ΠΑΟΚ θα έχει τρεις κύπριους συμπαίκτες, απάντησε: «Σημασία έχει ό,τι όλοι θα φοράμε φανέλα του ΠΑΟΚ και πρέπει να αγωνιζόμαστε και να τα δίνουμε γι αυτήν την ομάδα».
Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής πέρασε από έναν προσωρινό ιατρικό έλεγχο και το απόγευμα θα φύγει επιστρέφοντας στην πατρίδα του. Θα ενσωματωθεί στην μακεδονική ομάδα την 1η Ιουλίου, όταν και θα περάσει από εργομετρικό έλεγχο.
Σχολιάζοντας την μεταγραφή ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Γιάννης Γούμενος, είπε: «Πήραμε έναν έμπειρο αμυντικό ποδοσφαιριστή με παρουσία και σε Μουντιάλ. Θα κάνουμε τις αναγκαίες κινήσεις μας και θα ενισχύσουμε τον ΠΑΟΚ για το καινούργιο πρωτάθλημα».
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις