Κρίσιμο το δημοψήφισμα στη Γαλλία για το Ευρωσύνταγμα, δήλωσε ο Κ.Παπούλιας
Κρίσιμο χαρακτήρισε το δημοψήφισμα που διεξάγεται την Κυριακή στη Γαλλία για το Ευρωσύνταγμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ενώ ευχήθηκε η προσεχής Δευτέρα να είναι μια καλύτερη Δευτέρα για την Ευρώπη.
Κρίσιμο χαρακτήρισε το δημοψήφισμα που διεξάγεται την Κυριακή στη Γαλλία για το Ευρωσύνταγμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και τόνισε ότι δεν μπορεί παρά να μας απασχολεί όλους.
Mιλώντας με τα μέλη της Ένωσης Ευρωπαίων δημοσιογράφων, που τον επισκέφθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Κάρολος Παπούλιας έκανε λόγο για μια πολύ σημαντική στιγμή για τα ευρωπαϊκά πράγματα και πρόσθεσε ότι υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό ποιές επιπτώσεις θα έχει μια αρνητική απάντηση του γαλλικού λαού στο μέλλον της Ευρώπης, όταν μάλιστα επίκειται και το δημοψήφισμα στην Ολλανδία.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ακόμα ότι μεγιστοποιείται ο ρόλος των δημοσιογράφων και ο ρόλος της αντικειμενικής ενημέρωσης και τούτο διότι ενεργός πολίτης είναι ο καλά πληροφορημένος πολίτης, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.
«Και αυτό είναι το δικό σας χρέος, το χρέος της αντικειμενικής ενημέρωσης, γιατί μόνον έτσι μπορεί να αποφασίσει ο Ευρωπαίος πολίτης για τα ευρωπαϊκά πράγματα. Είμαι βέβαιος ότι θα το επιτελέσετε, όπως ήδη το έχετε επιτελέσει με την ευθύνη και την εντιμότητα που σας διακρίνει» συμπλήρωσε ο κ. Παπούλιας.
Κατέληξε με την ευχή η προσεχής Δευτέρα να είναι μια καλύτερη Δευτέρα για την Ευρώπη.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.