Οι δεύτεροι ημιτελικοί των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ την Πέμπτη
Συνεχίζονται την Πέμπτη τα πλέι οφ στην Α1 μπάσκετ των ανδρών, με τη διεξαγωγή των δεύτερων αγώνων για την ημιτελική φάση. Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και η ΑΕΚ το Μαρούσι στις 7 μ.μ.
Συνεχίζονται την Πέμπτη τα πλέι οφ στην Α1 μπάσκετ των ανδρών, με τη διεξαγωγή των δεύτερων αγώνων για την ημιτελική φάση. Στην πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις, η ΑΕΚ υποδέχεται στο κλειστό του Γαλατσίου (19:00) το Μαρούσι, με την ψυχολογία των παικτών του «Δικεφάλου» να βρίσκεται στα ύψη, μετά το «διπλό» της Κυριακής στο κλειστό του Αγίου Θωμά.
Η «Ένωση» θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της στην ημιτελική φάση, προκειμένου να αποκτήσει σοβαρό προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό ωστόσο το Μαρούσι, παρά το 0-1, δεν μπορεί να θεωρηθεί καθόλου εύκολος αντίπαλος.
Στον αγωνιστικό τομέα, ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στη συμμετοχή του τραυματία Ολιβερ Πόποβιτς, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 ημέρες (χάνει τις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ για την ημιτελική φάση), και έτσι καταστρώνει χωρίς τον Σέρβο άσο τα σχέδιά του για τη νίκη και την επανάκτηση του πλεονεκτήματος της έδρας.
Την ίδια ώρα (19:00) Πανιώνιος και Παναθηναϊκός θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στο κλειστό της Νέας Σμύρνης. Οι πρωταθλητές έχουν πολύ καλή ψυχολογία, μετά την επιβλητική εμφάνισή τους στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της περασμένης Κυριακής, και θέλουν να κάνουν το 2-0, προκειμένου να τελειώσουν τη σειρά την Κυριακή στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.
Το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τον αυριανό αγώνα ακούει στο όνομα Γιώργος Καλαϊτζής, καθώς ο 28χρονος γκαρντ ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στους γλουτούς.
Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», οι «κυανέρυθροι» θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους σε αυτό το παιχνίδι, καθώς η απόφαση του ΑΣΕΑΔ «εξαφάνισε» την ποινή της μιας αγωνιστικής αποκλεισμού που είχε επιβάλει ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ στην έδρα του Πανιωνίου.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις