Η κάτοχος του Roland Garros, Μίσκινα αποκλείστηκε από τον α γύρο του τουρνουά
Η Αναστασία Μίσκινα έγινε η πρώτη κάτοχος του τίτλου στο γαλλικό Οπεν, η οποία μένει εκτός διοργάνωσης από τον πρώτο γύρο. Η 24χρονη Ρωσίδα, Νο-6 στην παγκόσμια κατάταξη, έχασε 6-4, 4-6, 6-0 από την Ισπανίδα Μαρία Σάντσεθ Λορέντζο και αποκλείστηκε.
Η Αναστασία Μίσκινα έγινε η πρώτη κάτοχος του τίτλου στο γαλλικό Οπεν, η οποία μένει εκτός διοργάνωσης από τον πρώτο γύρο.
Η 24χρονη Ρωσίδα, Νο-6 στην παγκόσμια κατάταξη, έχασε 6-4, 4-6, 6-0 από την Ισπανίδα Μαρία Σάντσεθ Λορέντζο και αποκλείστηκε.
Ο αγώνας διήρκεσε 1 ώρα και 45 λεπτά και, με την ολοκλήρωσή του, η Μίσκινα παραδέχθηκε ότι δεν βρισκόταν στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση.
«Δεν βρισκόμουν στην αγωνιστική κατάσταση που θα ήθελα. Η Λορέντζο έπαιξε ακριβώς όπως έπρεπε, χωρίς να κάνει κάτι σπουδαίο. Θεωρώ ότι δεν είχε σημασία με ποιόν θα έπαιζα σήμερα, αφού σε κάθε περίπτωση βρισκόμουν σε μειονεκτική θέση» είπε η Μίσκινα.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις