Φυλάκιση 18 μηνών με πενταετή αναστολή στον οπαδό του Αρη που χτύπησε τον Αμπάρη
Με 18μηνη φυλάκιση και πενταετή αναστολή καταδίκασε το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον 23χρονο οπαδό του Αρη που συνελήφθη για πρόκληση ελαφρών σωματικών βλαβών στον τερματοφύλακα του Ηρακλή, Γιώργου Αμπάρη στα επεισόδια του «Κλ. Βικελίδης».
Με 18μηνη φυλάκιση και πενταετή αναστολή καταδίκασε το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον 23χρονο οπαδό του Αρη που συνελήφθη για πρόκληση ελαφρών σωματικών βλαβών στον τερματοφύλακα του Ηρακλή, Γιώργου Αμπάρη στα επεισόδια του «Κλ. Βικελίδης».
Απολογούμενος ο 23χρονος, ισχυρίστηκε πως μπήκε μόνο για να πανηγυρίσει και όχι να χτυπήσει τον τερματοφύλακα του Ηρακλή.
Ο κατηγορούμενος απέφυγε τη φυλάκιση και τη μεγαλύτερη καταδίκη γιατί ο Αμπάρης δεν κατέθεσε μήνυση. Αξιοσημείωτο είναι πως πρόκειται για γιο ιερέα, που είχε στο παρελθόν παρόμοια καταδικαστική ποινή για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο.
Εξαιτίας όμως παρέλευσης του χρόνου αναστολής, δεν καταδικάστηκε με ποινή άμεσης φυλάκισης.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις