Η Λίβερπουλ αποχαιρέτισε την 4η θέση, έχασε 3-1 στο Χάιμπουρι-Διαβατήρια στην Έβερτον
Η Λίβερπουλ ηττήθηκε στο «Χάιμπουρι» από την Αρσεναλ με 3-1 και έχασε κάθε ελπίδα κατάκτησης της 4ης θέσης στην premier league, που σύμφωνα με απόφαση της FA οδηγεί στο Champions League. Αντιθέτως, η Έβερτον πανηγυρίζει την επιστροφή της στα ευρωπαϊκά σαλόνια.
Η Λίβερπουλ ηττήθηκε στο «Χάιμπουρι» από την Αρσεναλ με 3-1 και έχασε κάθε ελπίδα κατάκτησης της τέταρτης θέσης στην premier league, που σύμφωνα με απόφαση της FA οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.
Αντιθέτως, η «μισητή γειτόνισσά» της, Έβερτον πανηγυρίζει το πλασάρισμά της στην τετράδα και την επιστροφή της στα ευρωπαϊκά σαλόνια.
Οι Λονδρέζοι, από την πλευρά τους, εξασφάλισαν τη δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League αφήνοντας στην τρίτη θέση τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα «παλέψει» στους προκριματικούς του Αυγούστου.
Πιρές (25) και Ρέγες (29) έδωσαν το προβάδισμα στους «κανονιέρηδες», ο Τζέραρντ (51) μείωσε σε 2-1, όμως ο Φαμπρέγκας στην εκπονή έδωσε τη χαριστική βολή στους «reds».
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις