Τρείς μήνες φυλάκιση η ποινή του Πέναντ της Μπέρμιγχαμ επειδή οδηγούσε μεθυσμένος
Mε φυλάκιση τριών μηνών τιμωρήθηκε ο Τζερμέιν Πέναντ της Μπέρμιγχαμ, καθώς συνελήφθη για δεύτερη φορά (τον Ιανουάριο) μέσα σε διάστημα ενός έτους να οδηγεί μεθυσμένος, και μάλιστα όχημα που δεν είχε ασφάλιση.
Mε φυλάκιση τριών μηνών τιμωρήθηκε ο Τζερμέιν Πέναντ της Μπέρμιγχαμ. Ο διεθνής με την εθνική ελπίδων της Αγγλίας πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα των «μπλε», από τότε που αποκτήθηκε ως δανεικός από την Αρσεναλ, αλλά η καριέρα του θα σταματήσει προσωρινά.
Τον Ιανουάριο ο Πέναντ συνελήφθη για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα ενός έτους να οδηγεί μεθυσμένος, και μάλιστα όχημα που δεν είχε ασφάλιση. Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και τον Φεβρουάριο του 2004, όταν ο Πέναντ παραβίασε διατάξεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης για 16 μήνες. Ετσι στη σημερινή δίκη του ποδοσφαιριστή, το δικαστήριο αποφάσισε να τον τιμωρήσει με τρίμηνη φυλάκιση, λόγω της σοβαρότητας των κατηγοριών.
Ο δικηγόρος του παίκτη κατέθεσε άμεση έφεση, η οποία θα εξεταστεί αργότερα σήμερα, οπότε υπάρχει η πιθανότητα ο Πέναντ να μπορέσει να «γλιτώσει» πληρώνοντας εγγύηση. Πάτως, το δικαστήριο πρότεινε ο παίκτης να εκτίσει ποινή φυλάκισης για τουλάχιστον 1,5 μήνα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του