Πέμπτη σερί νίκη για τους Πέισερς με πρωταγωνιστή τον Στέφεν Τζάκσον
Ένας εντυπωσιακός Στέφεν Τζάκσον οδήγησε τους Πέισερς στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους στο ΝΒΑ, καθώς η ομάδα της Ιντιάνα επικράτησε 106-82 του Κλίβελαντ. Από τους τελευταίους ξεχώρισαν οι ΛεΜπρόν με 21 πόντους και Ιλγκάουσκας με 20 πόντους.
Ένας εντυπωσιακός Στέφεν Τζάκσον οδήγησε τους Πέισερς στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους στο ΝΒΑ, καθώς η ομάδα της Ιντιάνα επικράτησε 106-82 του Κλίβελαντ. Από τους τελευταίους ξεχώρισαν οι ΛεΜπρόν με 21 πόντους και Ιλγκάουσκας με 20 πόντους.
Ο Τζόνσον σημείωσε 28 πόντους, εκ των οποίων 11 διαδοχικούς στην τέταρτη περίοδο, ενώ πολύ καλή απόδοση είχε και ο Ζερμέν Ο Νιλ με 20 πόντους, οκτώ ριμπάουντ και πέντε ασίστ.
Στο Ιστ Ράδερφορντ, ο Βινς Κάρτερ πέτυχε 28 πόντους και συνέβαλε τα μέγιστα στην νίκη των Νετς επί των Μπόμπκατς με 93-86. Ο νεαρός Νέναντ Κρστιτς σημείωσε ρεκόρ παραγωγικότητας στην καριέρα του με 25 πόντους, ενώ ο Τζέισον Κιντ είχε 11 πόντους, εννέα ασίστ και οκτώ ριμπάουντ.
Στο Μέμφις, οι Μπόικινις και Γκάμπι με 19 και 17 πόντους αντίστοιχα ήταν πρωταγωνιστές στην νίκη των Νάγκετς επί των γηπεδούχων, από τους οποίους διακρίθηκε ο Κάρντιναλ με 28 πόντους.
Στο Σικάγο, οι Μπουλς πήραν τη νίκη επί των Ουίζαρντς με 97-90 και συνέχισαν τις πολύ καλές τους εμφανίσεις με πρωταγωνιστή τον Κερκ Χάινριχ που σημείωσε 26 πόντους.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του