«Καλπάζει» προς τον τελικό της υπερπήδησης εμποδίων ο Αντώνης Πετρής
Στην πέμπτη θέση της κατάταξης βρίσκεται ο Αντώνης Πετρής με το άλογο Gredo La Daviere μετά την ολοκλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου της υπερπήδησης εμποδίων στην ιππασία και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να περάσει στον τελικό της Παρασκευής.
Στην πέμπτη θέση της κατάταξης βρίσκεται ο Αντώνης Πετρής με το άλογο Gredo La Daviere μετά την ολοκλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου της υπερπήδησης εμποδίων στην ιππασία και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να περάσει στον τελικό της Παρασκευής.
Ο Πετρής βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης με μόλις 4 βαθμούς ποινής. Παράλληλα, στην 63η θέση βρίσκεται η Χάνα Μυτιληναίου με 39 βαθμούς ποινής, στην 65η η Δανάη Τσάτσου με 44 βαθμούς ποινής και στην 70ή η Εμμανουέλλα Αθανασιάδη με 75 βαθμούς ποινής.
Η Ελλάδα συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο ομαδικό, συγκεντρώνοντας 47 βαθμούς ποινής. Η χώρα μας κατέλαβε την 14η θέση και αποκλείστηκε από τον τελικό.
Μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς της, η Χάνα Μυτιληναίου είπε: «Δεν ήταν εύκολο. Είναι μια πολύ έξυπνα σχεδιασμένη διαδρομή. Το άλογό μου είναι γενναίο, έχει την καρδιά, έχει τις δυνατότητες, αλλά δεν έχει την τεχνική για να κάνει μια καθαρή διαδρομή.
» Μάλιστα, ένιωσα κάποια στιγμή πως εγκατέλειψε την προσπάθεια, οπότε περίμενα ότι θα ρίξω εμπόδια, αλλά δεν περίμενα ότι θα έριχνα τόσα εμπόδια. Πιστεύω ότι με περισσότερη τεχνική θα τα πάω πολύ καλύτερα.»
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.