Τρίτη στο τουρνουά της Ισπανίας η εθνική μπάσκετ, 88-75 τη Λιθουανία
Τη δεύτερη νίκη της επί της Λιθουανίας μέσα σε λίγες ημέρες πέτυχε η εθνική μας ομάδα μπάσκετ των ανδρών, αυτή τη φορά στο πλαίσιο του τουρνουά της Ισπανίας, με 88-75. Παπαδόπουλος, Παπαλουκάς και Χατζηβρέττας ήταν οι κορυφαίοι της ελληνικής ομάδας.
Τη δεύτερη νίκη της επί της Λιθουανίας μέσα σε λίγες ημέρες πέτυχε η εθνική μας ομάδα μπάσκετ των ανδρών, αυτή τη φορά στο πλαίσιο του τουρνουά της Ισπανίας, με 88-75.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε την καλύτερη του μέχρι τώρα εμφάνιση και κατέλαβε την τρίτη θέση στο τουρνουά.
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης άφησε εκτός δωδεκάδας, στο συγκεκριμένο ματς, τους Παπανικολάου, Γλυνιαδάκη.
Παπαδόπουλος, Παπαλουκάς και χατζηβρέττας ήταν οι κορυφαίοι της ελληνικής ομάδας, που με την έναρξη του β ημιχρόνου κατάφερε να πάρει διαφορά ασφαλείας (14 πόντων, 54-40), την οποία και διατήρησε μέχρι τέλους.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Πολ Πογκμπά σε πρόσφατη συνέντευξη του συμβούλεψε τον Κόμπι Μέινου να σκεφτεί καλά τις επιλογές του, προτού υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.