Ο Κολίνα «σφυρίζει» στον ημιτελικό Ελλάδα – Τσεχία
Ο Πιερλουίτζι Κολίνα θα διευθύνει την προσεχή Πέμπτη το δεύτερο ημιτελικό του EURO 2004, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Ντραγκάο» του Πόρτο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τσεχία. Στον τελικό θα σφυρίξει ο Γερμανός Μάρκους Μερκ.
Ο Πιερλουίτζι Κολίνα είναι ο διαιτητής που την προσεχή Πέμπτη θα διευθύνει το δεύτερο ημιτελικό του EURO 2004, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Ντραγκάο» του Πόρτο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τσεχία.
Στον άλλο ημιτελικό, αυτόν που θα γίνει την Τετάρτη μεταξύ της Ολλανδίας και της Πορτογαλίας, θα σφυρίξει ο Σουηδός Αντερς Φρίσκ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Κένεθ Πέτερσον και Πέτερ Εκστρεμ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σλοβάκος Λιούμπος Μίχελ.
Όσον αφορά στον τελικό της 4ης Ιουλίου, που θα διεξαχθεί στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας, διαιτητής θα είναι ο Γερμανός Μάρκους Μερκ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Κρίστιαν Σράερ και Γιαν Χέντρικ Σάλβερ, ενώ ο τέταρτος διαιτητής θα ανακοινωθεί προσεχώς.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.