66

Μετά τους Κριστιάν Καρεμπέ, Λάμπρο Χούτο, Φάνη Κατεργιαννάκη, Τάκη Γκώνια και οι Μάρτσιν Κούζμπα, Αλέκος Τάτσης δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον Ολυμπιακό.

Ο Μάρτσιν Κούζμπα πήγε το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ, μαζί με τον μάνατζέρ του κι εκεί ενημερώθηκε πως ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να του ανανεώσει το συμβόλαιό του και πως μπορεί να αναζητήσει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Έτσι, ο Μάρτσιν Κούζμπα φεύγει για την πατρίδα του, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα κλείσει στην πρώην ομάδα του, τη Βίσλα Κρακοβίας, αν και ο ίδιος έχει πει ότι έχει προτάσεις και από τη Γερμανία.

Ο Αλέκος Τάτσης ενημερώθηκε πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς και έτσι δέχθηκε να λύσει τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους». Είναι, πάντως, ο μοναδικός απ όλους τους προαναφερθέντες, του οποίου το συμβόλαιό του δεν τελείωνε, αλλά δέχθηκε να αποχωρήσει, αφού ήξερε πως δεν πρόκειται να παίξει.

Τώρα, οι μοναδικοί που απομένουν για να μάθουν τις προθέσεις της διοίκησης και του Ντούσαν Μπάγεβιτς, είναι ο Γιώργος Ανατολάκης και ο Ανδρέας Νινιάδης. Παρ όλο που πολλά θα εξαρτηθούν από τις μεταγραφές που θα γίνουν, οι οιωνοί είναι με το μέρος τους και δείχνει πιο πιθανό το να παραμείνουν στον Ολυμπιακό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ