Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χτύπησε καμπανάκι ο Ομπράντοβιτς σε Στογιάκοβιτς και Ρέμπρατσα

Χτύπησε καμπανάκι ο Ομπράντοβιτς σε Στογιάκοβιτς και Ρέμπρατσα

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προειδοποίησε τους Στογιάκοβιτς και Ρέμπρατσα ότι πρέπει να δώσουν κανονικά, στις 27 Ιουνίου, το «παρών» στην πρώτη ημέρα της συγκέντρωσης της εθνικής Σερβίας διαφορετικά δεν θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας.

26

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προειδοποίησε τον Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς των Σακραμέντο Κινγκς και τον Ζέλικο Ρέμπρατσα των Ατλάντα Χοκς ότι πρέπει να δώσουν κανονικά, στις 27 Ιουνίου, το «παρών» στην πρώτη ημέρα της συγκέντρωσης της εθνικής Σερβίας σε ξενοδοχείο του Βελιγραδίου, γιατί, αν απουσιάσουν, τότε δεν θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας.

Ο Στογιάκοβιτς, μετά από μια εξαντλητική σεζόν με τους Σακραμέντο Κινγκς, θέλει να μείνει εκτός προπονήσεων μέχρι τις 2 Αυγούστου. Ο Ρέμπρατσα, MVP στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 1998, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στην πλάτη, όμως ο σέντερ των Σέρβων δεν έχει έρθει ακόμη σε επικοινωνία με τον Ομπράντοβιτς για αυτό το θέμα.

«Πρώτα απ όλα θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν μπορούμε να γίνουμε σαν τους Αμερικάνους, που θα συμπληρώνουν την αποστολή λίγες μέρες ή εβδομάδες πριν τις μεγάλες διοργανώσεις. Ο Στογιάκοβιτς είπε στο μάνατζερ της εθνικής ομάδας, Ζάρκο Πάσπαλι, ότι για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να ενταχθεί στην ομάδα μέχρι τις 2 Αυγούστου.»

»Αν συμβεί αυτό, εμείς δεν συμφωνούμε, γιατί πρέπει να αντιμετωπίζουμε δίκαια όλους τους παίκτες και όχι να αφήσουμε τον Στογιάκοβιτς να έρθει στην εθνική ομάδα μετά από 40 μέρες. Γνωρίζω ότι δεν έχουμε παίκτες της ποιότητας του Στογιάκοβιτς στη θέση του, είναι πραγματικά ένας σούπερ σταρ και για αυτό τον λόγο άλλωστε τον συμπεριέλαβα στη λίστα. Ομως, η πρόσκληση θα έχει ισχύ, αν παρουσιαστεί στις 27 Ιουνίου» διευκρίνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Οσον αφορά τον Ζέλικο Ρέμπρατσα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και παράλληλα ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας/Μαυροβουνίου, είπε: «Το ίδιο ισχύει και για τον Ζέλικο Ρέμπρατσα, ο οποίος είπε ότι θα ερχόταν, αργότερα, όμως, όταν διαβάσαμε στις εφημερίδες ότι έχει πρόβλημα στην πλάτη, προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί του, για να τον ρωτήσουμε για αυτό το θέμα, αλλά δεν κατορθώσαμε να τον βρούμε. Είναι λίγο απίστευτο, αλλά αληθινό. Θα δούμε αν θα παρουσιαστεί ή όχι».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024