Για τα επόμενα δύο χρόνια προπονητής του Μακεδονικού θα είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης, όπως ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ της Κοζάνης. «Ο Μακεδονικός είναι ομάδα με προοπτικές και ανταποκρίνεται σε αυτό που αναζητούσα» είπε.
Προπονητής του Μακεδονικού θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Αργύρης Πεδουλάκης όπως ανακοινώθηκε επισήμα την Τετάρτη από την ΚΑΕ του συλλόγου της Κοζάνης.
Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να βρεθεί το απόγευμα και στην προπόνηση της ομάδας, μετά το τέλος της οποίας είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει στην Αθήνα.
«Ο Μακεδονικός είναι ομάδα με προοπτικές και ανταποκρίνεται σε αυτό που αναζητούσα. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε ένα καλό σύνολο, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε, όσο γίνεται πιο αποτελεσματικά στις υποχρεώσεις μας»δήλωσε ο Πεδουλάκης.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.