Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο Αρης
Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμώρησε ο Αθλητικός Δικαστής τον Αρη για επεισόδια που είχαν δημιουργήσει οι φίλαθλοί του στον αγώνα της 25ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.
66
Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμώρησε ο Αθλητικός Δικαστής τον Αρη για επεισόδια που είχαν δημιουργήσει οι φίλαθλοί του στον αγώνα της 25ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.
Με άλλες αποφάσεις του ο Αθλητικός Δικαστής απάλλαξε την Καλλιθέα και τον εκπρόσωπό της Χ. Γεωγίου.
Τιμώρησε με έγγραφη επίπληξη την Προοδευτική και τον προπονητή της Σ. Παπαδόπουλο, ενώ τιμώρησε με έγγραφη επίπληξη την Χαλκηδόνα.
Στον πρόεδρό της Γ. Σπανό επέβαλε πρόστιμο 1.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 10 ημέρες.
Επίσης τιμώρησε με πρόστιμο 2.000 ευρώ την Καλαμάτα και 3.000 ευρώ την Λάρισα, ενώ τέλος απάλλαξε τον Εθνικό Αστέρα και τον εκπρόσωπό της Κ. Παπαδόπουλο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ένας «μαέστρος» για τον Ολυμπιακό – Ποιος είναι ο Μικέλε Μπαράνοβιτς (vids)
- Super League: Συνέχεια στη μάχη της παραμονής με την 3η αγωνιστική των play out
- Σίνερ: «Θέλω να είμαι στην καλύτερη φόρμα για το Ρολάντ Γκαρός»
- Τα δεδομένα με τον Ταϊρίκ Τζόουνς ενόψει playoffs της Euroleague
- «Διπλό» στο Σαν Αντόνιο οι Μπλέιζερς, αγωνία για Γουεμπανιάμα (103-106) – Μπρέικ των Σίξερς και 2-0 οι Λέικερς
- Σίγουρος ο Βενγκέρ: «Η Άρσεναλ θα πάρει το πρωτάθλημα»
- Ξεκάθαρος ο Λουίς Ενρίκε: «Οι τελευταίοι πέντε ή δέκα αγώνες ήταν οι χειρότεροι…»
- Η δύσκολη εξίσωση με τους ξένους διαιτητές των πλέι οφ τίτλου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)


















































![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442