Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
weather-icon 19o
Τους νόμους ακολουθεί ο Παναθηναϊκός-Τενοντίτιδα ο Νικοπολίδης!

Τους νόμους ακολουθεί ο Παναθηναϊκός-Τενοντίτιδα ο Νικοπολίδης!

Δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το ζήτημα των εισιτηρίων του ντέρμπι ο Παναθηναϊκός. «Υπάρχουν νόμοι κι εμείς απλώς τους ακολουθούμε» λένε οι «πράσινοι». Με... τενοντίτιδα αποχαιρετά την Παιανία ο Νικοπολίδης. Αποκλείστηκε ο Παπαδόπουλος από τη ρεβάνς με ΑΕΚ.

66

Δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το ζήτημα των εισιτηρίων του ντέρμπι ο Παναθηναϊκός.

Η απόλυτη θέση του Υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Ορφανού, αλλά και της Αστυνομίας «έκλεισαν» το θέμα πριν προλάβει να ανοίξει.

Αρχικώς υπήρχε η σκέψη στην «πράσινη» ΠΑΕ να εκδοθεί κάποια ανακοίνωση που θα αφορούσε το συγκεκριμένο θέμα, όμως στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε γιατί «δεν υπήρχε λόγος», όπως τονίστηκε.

«Υπάρχουν νόμοι κι εμείς απλώς τους ακολουθούμε» έλεγαν την Μεγάλη Τρίτη οι «πράσινοι», διευκρινίζοντας ότι τα είκοσι άτομα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός που θα βρεθούν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στις 18 Απριλίου, θα καθήσουν στα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Τα εισιτήρια αναμένεται να αρχίσουν να διατίθενται από την Μεγάλη Τετάρτη με ποικίλες τιμές.

Το 80% αυτών θα τα χειριστεί το «Ticket Club» και οι Σύνδεσμοι.

Για όσους μείνουν εκτός «νυμφώνος» πάντως, το συνδρομητικό κανάλι θα έχει ζωντανή μετάδοση από τη γήπεδο της Λεωφόρου από τις 16:00, ενώ το ντέρμπι θα ξεκινήσει στις 20:30.

Στον αγωνιστικό τομέα, η… έκπληξη της ημέρας ήρθε από τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Ο διεθνής τερματοφύλακας ισχυρίστηκε ότι έχει τενοντίτιδα.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις δηλώσεις που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα («οι λόγοι του αποκλεισμού μου είναι εξωαγωνιστικοί») κλείνουν από ότι φαίνεται οριστικά την πόρτα της Παιανίας πίσω από τον 32χρονο τερματοφύλακα.

Έτσι, ο Κοτσώλης βρήκε μια θέση στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Γιτζάκ Σουμ επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Χαλκιά, Κοτσώλη, Κωνσταντινίδη, Μπασινά, Σαπάνη, Χένρικσεν, Γκούμα, Κωνσταντίνου, Μόρις, Επαλέ, Μινχ, Ολισαντέμπε, Σεϊταρίδη, Κυργιάκο, Μικαέλσεν, Σανμαρτεάν, Βύντρα, Ντεμπά και Γκονζάλες.

Ευνόητο είναι ότι για προληπτικούς λόγους αποκλείστηκε από την αποστολή ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που υπέστη διάσειση στη Θεσσαλονίκη και δεν έχει προπονηθεί καθόλου την Μεγάλη Εβδομάδα.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
Cookies