Ουντέζε, Αμαφούλε έρχονται-Σαλπιγγίδης, Καρυπίδης φεύγουν λόγω εθνικών ομάδων
Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Κυριακή οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά την επίσκεψη της ομάδας στη μονή Εσφιγμένου στο Αγιο Όρος. Επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη οι Νιγηριανοί Ουντέζε, Αμαφούλε. Αντιθέτως αναχωρούν για τον Βόλο οι Σαλπιγγίδης, Καρυπίδης.
66
Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Κυριακή οι παίκτες του ΠΑΟΚ.
Μετά την – καθιερωμένη την εποχή αυτή – επίσκεψη στη μονή Εσφιγμένου στο Αγιο Όρος, ο Αγγελος Αναστασιάδης και οι παίκτες του αρχίζουν εντατικό πρόγραμμα προπόνησης εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.
Την Δευτέρα αναμένονται στη Θεσσαλονίκη οι Νιγηριανοί Ουντέζε και Αμαεφούλε, από την Τυνησία όπου βρέθηκαν με την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας τους.
Αντιθέτως από τις πορπονήσεις θα απουσιάσουν οι Σαλπιγγίδης, Καρυπίδης, οι οποίοι την Δευτέρα ενσωματώνονται στην Ολυμπιακή ομάδα για τον αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Αυστραλίας την Τρίτη στον Βόλο.
Στο μεταξύ, μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσει η κατεδάφιση του στεγάστρου της Τούμπας και αναμένεται το παιχνίδι με τον Ιωνικό να γίνει, λόγω της συγκεκριμένης διαδικασίας, χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις θύρες 1, 2 και 3.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ένας «μαέστρος» για τον Ολυμπιακό – Ποιος είναι ο Μικέλε Μπαράνοβιτς (vids)
- Super League: Συνέχεια στη μάχη της παραμονής με την 3η αγωνιστική των play out
- Σίνερ: «Θέλω να είμαι στην καλύτερη φόρμα για το Ρολάντ Γκαρός»
- Τα δεδομένα με τον Ταϊρίκ Τζόουνς ενόψει playoffs της Euroleague
- «Διπλό» στο Σαν Αντόνιο οι Μπλέιζερς, αγωνία για Γουεμπανιάμα (103-106) – Μπρέικ των Σίξερς και 2-0 οι Λέικερς
- Σίγουρος ο Βενγκέρ: «Η Άρσεναλ θα πάρει το πρωτάθλημα»
- Ξεκάθαρος ο Λουίς Ενρίκε: «Οι τελευταίοι πέντε ή δέκα αγώνες ήταν οι χειρότεροι…»
- Η δύσκολη εξίσωση με τους ξένους διαιτητές των πλέι οφ τίτλου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)


















































![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442