Θετική απάντηση Τσοβόλα στην επιστολή Κωνσταντόπουλου για την απλή αναλογική
Θετικά απάντησε ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δημήτρης Τσοβόλας στην επιστολή του προέδρου του ΣΥΝ Νίκου Κωνσταντόπουλου για κοινή δράση των κομμάτων της Αριστεράς με στόχο την καθιέρωση του εκλογικού συστήματος της απλής αναλογικής.
Θετικά απάντησε ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δημήτρης Τσοβόλας στην επιστολή του προέδρου του Συνασπισμού Νίκου Κωνσταντόπουλου για κοινή δράση των κομμάτων της Αριστεράς με στόχο την καθιέρωση του εκλογικού συστήματος της απλής αναλογικής.
Ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ επικοινώνησε τη Δευτέρα με τον πρόεδρο του ΣΥΝ και όρισε ως εκπρόσωπο τον ευρωβουλευτή Μανώλη Μπακόπουλο, ο οποίος θα επικοινωνήσει με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΝ Φώτη Κουβέλη, ώστε να κανονίσουν συνάντηση.
Θετικά έχει απαντήσει και η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία την περασμένη Παρασκευή τηλεφώνησε στον κ. Κωνσταντόπουλο, συμφώνησαν για κοινή δράση στο θέμα της απλής αναλογικής και αναμένεται συνάντηση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των δύο κομμάτων Αντώνη Σκυλλάκου και Φώτη Κουβέλη.