Κυριακή 19 Απριλίου 2026
weather-icon 17o
Προαναγγελία προσφυγής για τον Κουκιέλκα από τον μανατζέρ του

Προαναγγελία προσφυγής για τον Κουκιέλκα από τον μανατζέρ του

Με ανακοίνωση του μάνατζέρ του Μάριους Κουκιέλκα που τιτλοφορείται «σε δίλημμα ο Κουκιέλκα» γίνεται σαφώς μία ακόμα προαναγγελία φυγής παίκτη από τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα αναφέρεται ουσιαστικά οτι ήδη υπάρχουν προτάσεις από ομάδες εκτός Ελλάδας...

26

Με ανακοίνωση του μάνατζέρ του Μάριους Κουκιέλκα που τιτλοφορείται «σε δίλημμα ο Κουκιέλκα» γίνεται σαφώς μία ακόμα προαναγγελία φυγής παίκτη από τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα αναφέρεται ουσιαστικά οτι ήδη υπάρχουν προτάσεις από ομάδες εκτός Ελλάδας.

Χαρακτηριαστικά το κείμενο του Πασχάλη Παπαδόπουλου αναφέρει τα εξής: «Η δραµατική στην κυριολεξία κατάσταση που επικρατεί στην οµάδα του ΠΑΟΚ αναγκάζει και τον Πολωνό µέσο Μ. Κουκιέλκα να αρχίσει να κάνει σκέψεις φυγής από το σύλλογο».

»Ο διεθνής άσσος της µακεδονικής οµάδας ανανεώθηκε αγωνιστικά στον ΠΑΟΚ και το πρώτο πράγµα που δεν θα ήθελε να σκεφτεί ήταν µια αλλαγή οµάδας. Καθώς όµως το χάος συνεχίζεται κι ενώ οι προτάσεις φτάνουν η µία πίσω από την άλλη, δεν έχει άλλη επιλογή από το να δει τι πρέπει να κάνει για το επαγγελµατικό του µέλλον. Το γεγονός ότι έχει µείνει απλήρωτος… από τότε που ήρθε, άλλα κυρίως το αβέβαιο αύριο δεν του δίνουν φυσικά αλλά περιθώρια, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος θα ήθελε πάρα πολύ να µείνει εάν έστω έβλεπε κάποιο… φως στο τούνελ».

»Η σεζόν που πέρασε ήταν µια πετυχηµένη περίοδος για τον ίδιο και ουσιαστικά βρίσκεται ήδη µε το ένα πόδι στην εθνική οµάδα της χώρας του κάτι που για τον ίδιο σηµαίνει πάρα πολλά. Στον τελικό του περασµένου Σαββάτου, βρέθηκε µεταξύ των άλλων και απεσταλµένος της Νυρεµέργης. Η ιστορική γερμανική οµάδα µπορεί να αποχαιρετά την Μπουντεσλίγκα, όµως η άνοδος στην επόμενη σεζόν είναι ο άµεσος στόχος της και στα µεταγραφικά της πλάνα προστέθηκε και ο Κουκιέλκα. Ηδη το γραφείο µας έχει συγκεκριµένη πρόταση της Νυρεµβέργης µε πολύ καλούς µάλιστα οικονοµικούς όρους. Οι επόµενες µέρες θα είναι και για τον Κουκιέλκα καθοριστικές, καθώς πρέπει σύντοµα να αποφασίσει για το τι θα κάνει».

Διάψευση Γκαγκάτση για Οκκά

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, τις φήμες, σύμφωνα με τις οποίες ο ίδιος διαμαρτυρήθηκε στην FIFA για την προσφυγή του Γιαννάκη Οκκά κατά του ΠΑΟΚ.

«Λέγονται και ακούγονται απίθανα πράγματα στον χώρο. Είμαστε η χώρα της υπερβολής, της μιζέριας, της γκρίνιας και δεν δεχόμαστε τις ορθολογικές καταστάσεις» τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ALPHA SPORTS 89,2», ενώ, όσον αφορά στην τακτική που ακολουθεί η FIFA, επεσήμανε:

«Επιτρέπει στους αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές να πηγαίνουν σε αυτήν, μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών που γίνονται στην ΕΠΑΕ και την ΕΠΟ. Αν θα αλλάξει τώρα η FIFA, δεν μπορώ να το ξέρω. Αλλά ούτε έχω την θέληση και την δυνατότητα να μπω στην διαδικασία του τι θα αποφασίσει. Πρέπει να πάει πρώτα στις επιτροπές της Ομοσπονδίας. Οι επιτροπές επίλυσης οικονομικών διαφορών έγιναν, προκειμένου να εναρμονιστεί το καταστατικό της ΕΠΟ με αυτό της FIFA. Επιβλήθηκαν αυτές οι επιτροπές και είναι οξύμωρο για την FIFA να λέει «εγώ που σας επέβαλα αυτές τις επιτροπές τις παρακάμπτω».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Απριλίου 2026
Cookies