Ένας νεκρός και τουλάχιστον δέκα τραυματίες από νέα επίθεση αυτοκτονίας στο Τελ Αβίβ
Ένα μέλος των Ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας σκοτώθηκε και δέκα άτομα τραυματίστηκαν από επίθεση αυτοκτονίας Παλαιστίνιου, σε σιδηροδρομικό σταθμό, στο Κφαρ Σάμπα του Τελ Αβίβ. Η έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Μ.Πέμπτης, σε ώρα αιχμής της κίνησης στο σταθμό.
37
Ένα μέλος των Ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας σκοτώθηκε και δέκα άτομα τραυματίστηκαν από επίθεση αυτοκτονίας Παλαιστίνιου καμικάζι, σε σιδηροδρομικό σταθμό, στην πόλη Κφαρ Σάμπα του κεντρικού Ισραήλ.
Το Reuters μετέδωσε ότι η έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Μ.Πέμπτης, σε ώρα αιχμής της κίνησης στο σταθμό, καθώς αρκετοί κάτοικοι της περιοχής χρησιμοποιούν τη σιδηροδρομική γραμμή που συνδέει το Τελ Αβίβ με τα προάστιά του.
Σύμφωνα με το ισραηλινό στρατιωτικό ραδιόφωνο, ο δράστης της επίθεσης που φορούσε ζώνη με εκρηκτικά καταγόταν από τον προσφυγικό καταυλισμό Μπαλάτα, κοντά στη Ναμπλούς της Δυτικής Όχθης. Ο Παλαιστίνιος, όπως αναφέρουν μάρτυρες, πυροδότησε τα εκρηκτικά στις σκάλες της εισόδου του σταθμού, όταν ένας από τους άνδρες ασφαλείας ζήτησε να του κάνει έρευνα.
Την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας ανέλαβαν οι Ταξιαρχίες των Μαρτύρων του Αλ Ακσα, ένοπλη πτέρυγα της οργάνωσης Φατάχ του Παλαιστίνιου ηγέτη Γιασέρ Αραφάτ.
Μέλη των συνεργείων διάσωσης ανέφεραν ότι σχεδόν οι μισοί από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσημη σε κατάσταση.
Τελευταία ενημέρωση 11:20
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακίνητα: Πού αυξάνονται, που μειώνονται τα τ.μ. – Οι περιοχές [πίνακες]
- Καιρός: Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία το Σάββατο – Πού θα χιονίσει
- Το «αθόρυβο» μοντέλο της QSI
- Πολυτελή ακίνητα: Πωλείται το ιδιωτικό νησί του εκλιπόντος δισεκατομμυριούχου της Swarovski κοντά στη Βενετία
- Συνταγή: Κέικ λεμονιού
- «Άνοιξη της δυσαρέσκειας» στη Ρωσία; – Ο Πούτιν απέναντι σε αυξανόμενες φωνές διαμαρτυρίας
- ΗΠΑ: Θα αποσύρουν 5.000 στρατιωτικούς από τη Γερμανία
- Κοινωνικός τουρισμός: Τέλος χρόνου για το πρόγραμμα – Ποιοι πρέπει να σπεύσουν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/maciej-chwirot-NeBvIH2qmt4-unsplash-315x220.jpg)













![Ακίνητα: Πού αυξάνονται, που μειώνονται τα τ.μ. – Οι περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/17023519-315x220.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442