Πρόχειρες διορθώσεις για την Jordan εν όψει του αυστριακού GP
Η Jordan ελπίζει ότι θα έχει διορθώσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το EJ11 πριν από το GP της Αυστρίας, καθώς είναι μία εκ των δύο ομάδων -η άλλη είναι η BAR- που δεν έχει κερδίσει ακόμη ούτε πόντο. Αιτίες τα πάμπολλα, μηχανικά κυρίως, προβλήματα, τα οποία εστιάζονται στο κιβώτιο ταχυτήτων και στα υδραυλικά, καθώς και οι αρκετές εξόδοι του άπειρου αλλά πολλά υποσχόμενου Takuma Sato.
Η Jordan ελπίζει ότι θα έχει διορθώσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το EJ11 πριν από το GP της Αυστρίας, καθώς είναι μία εκ των δύο ομάδων -η άλλη είναι η BAR- που δεν έχει κερδίσει ακόμη ούτε πόντο. Αιτίες τα πάμπολλα, μηχανικά κυρίως, προβλήματα, τα οποία εστιάζονται στο κιβώτιο ταχυτήτων και στα υδραυλικά, καθώς και οι αρκετές εξόδοι του άπειρου αλλά πολλά υποσχόμενου Takuma Sato.
Υπενθυμίζουμε ότι στο GP της Ισπανίας και τα δύο μονοθέσια εγκατέλειψαν μόλις μετά τη συμπλήρωση έντεκα γύρων. Ωστόσο, ο Gary Anderson, διευθυντής της αγωνιστικής ομάδας και στο τμήμα δοκιμών, ευελπιστεί ότι τα χειρότερα έχουν παρέλθει.
Δουλεύουμε σκληρά για να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα της αξιοπιστίας των μονοθεσίων, έχοντας εντοπίσει το πρόβλημα της EJ11 με τα υδραυλικά, για το οποίο βρήκαμε μια προσωρινή λύση, καθώς ήδη έχουμε ξεκινήσει την κατασκευή ενός νέου βελτιωμένου συστήματος.
Ιδιαίτερα απογοητευμένος είναι από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του ο πρώτος της οδηγός, Giancarlo Fisichella. Ωστόσο, ελπίζει ότι το αυστριακό GP μπορεί να είναι το τυχερό του. Σε δηλώσεις του ανέφερε χαρακτηριστικά: Είμαι πάντα πολύ χαρούμενος όταν αγωνίζομαι στο Zeltweg, γιατί είναι ένα πολύ καλό σιρκουί, από το οποίο έχω ιδιαίτερα ευχάριστες προσωπικές αναμνήσεις. Το 1997 είχα μια εξαιρετική εμφάνιση, όταν ξεκινώντας από τη 14η θέση τερμάτισα στην 4η, ενώ στην A-1 Ring γνώρισα το 1998 την πρώτη μου pole position.
auto.in.gr
- «Φως στο Τούνελ»: Σταθερά στην κορυφή για ακόμη μια εβδομάδα
- «Η Χάποελ θέλει να ενεργοποιήσει τη ρήτρα του Μοντέρο – Του δίνει 2,5 εκατ. δολάρια τον χρόνο!
- Ιράν: Εκτελέστηκε άνδρας που είχε καταδικαστεί για κατασκοπεία για λογαριασμό της CIA και της Μοσάντ
- Περιφέρεια Δ. Ελλάδας: «Ο ΟΣΕ ενέκρινε την παραχώρηση του δρόμου παράλληλα της γραμμής στο Μονοδένδρι»
- Γεραπετρίτης για drone στη Λευκάδα: «Η Μεσόγειος δεν θα καταστεί θέατρο πολεμικών επιχειρήσεων»
- Ληστεία στην Κάτω Τιθορέα: Η στιγμή που οι δράστες φεύγουν από την τράπεζα – Τους έπεσαν χρήματα στο δρόμο
- BAFTA TV Awards: Το Adolescence «σάρωσε» τα πάντα στο πέρασμά του – Όλοι οι νικητές
- Ο CEO της Euroleague συναντήθηκε με εκπρόσωπους της Stoiximan GBL στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442