Παρασκευή 17 Απριλίου 2026
weather-icon 22o
Έσπασαν το… ρόδι οι Λος Αντζελες Λέικερς

Έσπασαν το… ρόδι οι Λος Αντζελες Λέικερς

Παρά το άσχημο ξεκίνημά τους με τις δύο σερί ήττες οι Λέικερς, σαν πρωταθλητές που είναι άλλωστε αντέδρασαν δυναμικά. Τη «νύφη» την πλήρωσαν οι Κλίπερς, που έχασαν με 108-93. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του πρωταθλήματος ΝΒΑ...

26

Παρά το άσχημο ξεκίνημά τους με τις δύο σερί ήττες οι Λέικερς, σαν πρωταθλητές που είναι άλλωστε αντέδρασαν δυναμικά. Τη «νύφη» την πλήρωσαν οι Κλίπερς που είδαν και πάλι ποια είναι η πρώτη ομάδα στο Λος Αντζελες.

Οι «Λιμνάνθρωποι», που ως γνωστόν αγωνίστηκαν χωρίς τους Σακίλ ΟΝιλ και Ρικ Φοξ, επικράτησαν των άσπονδων γειτόνων τους με 108-93 έχοντας σε δαιμονιώδη βραδιά τον Κόμπι Μπράιαντ. Ο εκρηκτικός σουίνγκμαν πέτυχε το πρώτο τριμπλ ντάμπλ της χρονιάς (το τέταρτο της καριέρας του) με 33 πόντους, 15 ριμπάουντ και 12 ασίστ.

Για τους Κλίπερς ο Αντρέ Μίλερ είχε 22 πόντους και 11 ασίστ, τη στιγμή που ο Έλτον Μπράντ πέτυχε 19 πόντους ενώ «μάζεψε» και 12 ριμπάουντ.

Ντέρμπι όμως είχαμε και στην Ανατολή. Οι Νετς έδειξαν ότι και φέτος θα είναι βασικοί υποψήφιοι για τα πρωτεία αφού η προσθήκη του Μουτόμπο έχει δυναμώσει πολύ την ομάδα κάτω από τα καλάθια. Το Νιού Τζέρσεϊ επιβλήθηκε της Ιντιάνα με 102-91 κυριαρχώντας στα ριμπάουντ και έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Ρίτσαρντ Τζέφερσον (19π.) Σημαντική η βοήθεια και του Ντικέμπε Μουτόμπο (14π.). Από τους Πέισερς ξεχώρισε ο Ρον Μέρσερ (14π.).

Στη Φιλαδέλφεια όταν ο Αϊβερσον έχει κέφια οι Σίξερς δύσκολα χάνουν. Ο «Αnswer» είχε 35 πόντους (15 εκ των οποίων στην τέταρτη περίοδο) και οι Σίξερς επικράτησαν 98-86 της Νέας Υόρκης. Αξιος συμπαραστάτης και ο Ααρον ΜακΚί που έφτασε τρεις ασίστ μακριά από το τριμπλ ντάμπλ (22 πόντους, 13 ριμπάουντ, 7 ασίστ).

Για ακόμα φορά ο Κιθ Βαν Χορν έκανε ντάμπλ ντάμπλ σε πόντους (17) και ριμπάουντ (12) ενώ και πάλι δεν αγωνίστηκε ο Ευθύμης Ρεντζιάς. Για τους Νεοϋρκέζους οι Κερτ Τόμας και Αλαν Χιούστον σημείωσαν 25 και 23 πόντους αντίστοιχα.

Στο Ντένβερ, οι Ρόκετς του Χιούστον με τον Γιάο Μινγκ να έχει σε 13 λεπτά δύο πόντους, επτά ριμπάουντ και μία ασίστ, επικράτησαν 83-74 των Νάγκετς, ενώ στο Μίσιγκαν, οι Ντιτρόιτ Πίστονς με ένα σερί 17-2 κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου έφτασαν στη νίκη με 109-86 επί των Μέμφις Γκρίζλις.

Στη Μινεάπολη, ο Κέβιν Γκαρνέτ με 23 πόντους, 14 ριμπάουντ και 10 ασίστ, χάρισε τη νίκη στους Τίμπεργουλβς με 111-105 επί των Ορλάντο Μάτζικ, ενώ οι Μπουλς με τον Τζάλεν Ρόουζ να φτάνει 21 πόντους, επικράτησαν 84-79 των Νιου Ορλεανς Χόρνετς.

Ακόμη, οι Σπερς νίκησαν 91-72 τους Ράπτορς, οι Σανς με τον Τσακαλίδη να σημειώνει 10 πόντους (επτά ριμπάουντ) σε 24 λεπτά συμμετοχής επικράτησαν 78-74 των Κλίβελαντ Καβαλίερς, ενώ τέλος οι Σουπερσόνικς νίκησαν 106-93 των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Απριλίου 2026
Cookies