Σε μέλος της 17Ν που δεν έχει συλληφθεί ενδέχεται να ανήκει το τέταρτο δείγμα DNA
Σε άτομο που δεν έχει συλληφθεί ενδέχεται να ανήκει το τέταρτο δείγμα DNA, αφού δεν ταυτίστηκε με κανέναν γενετικό κώδικα των κατηγορουμένων για συμμετοχή στη 17Ν. Σε εκκρεμότητα παραμένει και το γυναικείο DNA που βρέθηκε στη γιάφκα της οδού Δαμάρεως.
Σε άτομο που δεν έχει συλληφθεί ενδέχεται να ανήκει το τέταρτο δείγμα DNA, αφού δεν ταυτίστηκε με κανέναν γενετικό κώδικα των κατηγορουμένων για συμμετοχή στη 17Ν. Σε εκκρεμότητα παραμένει και το γυναικείο DNA που βρέθηκε στη γιάφκα της οδού Δαμάρεως.
Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ των Νέων της Πέμπτης, το άγνωστο DNA θεωρητικά μπορεί να ταυτίζεται με τον γενετικό κώδικα του Δημήτρη Κουφοντίνα, δεδομένου ότι ο τελευταίος αρνήθηκε να δώσει αίμα στις Αρχές.
Η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο το τέταρτο δείγμα να ανήκει είτε σε πρόσωπο που βρέθηκε στη γιάφκα της οδού Δαμάρεως χωρίς να γνωρίζει ότι πρόκειται για το οπλοστάσιο της τρομοκρατικής οργάνωσης είτε σε μέλος της 17Ν που διαφεύγει τη σύλληψη.
Σχετικά με το γυναικείο DNA και την πιθανότητα να ταυτίζεται με τον γενετικό κώδικα της Αγγελικής Σωτηροπούλου, οι σχετικές εργαστηριακές έρευνες συνεχίζονται. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η Νέα Ελληνική Τηλεόραση, οι Αρχές θα προχωρήσουν σε επανεξέταση του βιοολογικού υλικού στην περίπτωση της Σωτηροπούλου, ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή αμφισβήτηση του αποτελέσματος.
Τα αποτελέσματα των συγκριτικών εξετάσεων DNA θα αποσταλούν στον ειδικό εφέτη ανακριτή Λεωνίδα Ζερβομπεάκο, τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής